MENIU CAUTĂ
28 Sep. 2018 21:00

Horoscop, sâmbătă, 29 septembrie 2018. Fecioarele trebuie să-și păstreze calmul

Distribuie

Horoscop 29 septembrie 2018. Fecioarele trebuie să-și păstreze calmul

Horoscop 29 septembrie 2018 - Berbec

S-ar putea să greșești față de un prieten sau față de o rudă apropiată, fără să intenționezi acest lucru. Poate ar trebui să te gândești ceva mai mult, înainte de a vorbi sau a decide ceva.

Horoscop 29 septembrie 2018 – Taur

Se poate strica serios relația cu unul dintre superiori, iar tu să ingori consecințele. Probabil că ai motive să te bucuri, dar le vei descoperi, dacă vrei, și pe cele care te conduc la regrete.

Horoscop 29 septembrie 2018 – Gemeni

Pot să apară probleme în relația cu o persoană dragă, pe fondul unor excese de autoritate pe care nu le mai tolerezi sau pe care nu le mai tolerează celălalt la tine.

Horoscop 29 septembrie 2018 – Rac

Există riscul unor conflicte în familie, motivele fiind frica de lipsuri viitoare. Va trebui să mediezi aceste situații imediat ce apar.

Horoscop 29 septembrie 2018 – Leu

Relațiile cu cei din anturajul apropiat pot trece printr-o criză mai mică sau mai mare, în funcție de cât ai reușit să protejezi aceste relații până acum.

Horoscop 29 septembrie 2018 – Fecioară

Ca să eviți complicațiile acestei zile, unele dintre ele foarte neplăcute, va trebui să îți păstrezi calmul și să judeci la rece orice situație.

Horoscop 29 septembrie 2018 – Balanță

Poți ajunge, fără să știi nici tu cum, la conflicte cu cineva drag, pe fondul unor răbufniri pe care doar tu le consideri nevinovate.

Horoscop 29 septembrie 2018 – Scorpion

Poate ieși la iveală o problemă delicată din familie, pe care ai fi vrut să o ții sub control măcar, dacă nu să o ascunzi pentru totdeauna.

Horoscop 29 septembrie 2018 – Săgetător

Este o zi destul de complicată și bine ar fi să nu o complici și tu mai mult cu îndoielile legate de fidelitatea unuia dintre prieteni sau protectori.

Horoscop 29 septembrie 2018 – Capricorn

Iese la lumină, dacă nu ești atent, una dintre marile tale slăbiciuni, posibil legată de bani sau de un alt fel de resurse. Imaginea ta poate avea de suferit.

Horoscop 29 septembrie 2018 – Vărsător

Dorința de a avea autoritate asupra celor din jur, mai ales asupra celor pe care nu îi poți controla, te poate duce pe căi greșite, pe care ai mai fost…

Horoscop 29 septembrie 2018 – Pești

Ar fi bine să ții cont de vocea propriei intuiții, care îți spune de cine să te îndepărtezi și de cine să te apropii, dintre prieteni sau rude.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Citește mai multe despre Astrologie și Horoscop pe Libertatea.

Comentarii