MENIU CAUTĂ
04 Oct. 2018 21:00

Horoscop, vineri, 5 octombrie 2018. Capricornii își strică relațiile cu prietenii

Distribuie

Horoscop 5 octombrie 2018. Capricornii își strică relațiile cu prietenii

Horoscop 5 octombrie 2018 - Berbec

Intri într-o perioadă ceva mai complicată, din cauza unor dorințe neîmplinite, pe care vei fi tentat să le exagerezi, să le dai prea multă importanță.

Horoscop 5 octombrie 2018 – Taur

Începând de astăzi, timp de câteva săptămâni, ar fi bine să porți mănuși de catifea în orice negociere, mai ales dacă este implicat și vreun partener important.

Horoscop 5 octombrie 2018 – Gemeni

Relațiile de muncă intră într-o perioadă mai puțin luminoasă și, cu toate că nu vei observa imediat această schimbare, va trebui să vezi ce ai de făcut pentru a păstra armonia.

Horoscop 5 octombrie 2018 – Rac

Începe o perioadă dificilă în relațiile cu cei dragi, dar și plăcerile sau pasiunile tale, de orice fel ar fi ele, îți pot da bătăi de cap, pentru că toate dorințele devin mai intense.

Horoscop 5 octombrie 2018 – Leu

Este necesară o atitudine cu adevărat binevoitoare față de cei din familie și nu doar azi, ci și în următoarele săptămâni, ca să poți păstra un oarecare echilibru în aceste relații.

Horoscop 5 octombrie 2018 – Fecioară

Pot să apară fel de fel de probleme cu cei din anturajul apropiat, dar dacă vei dori să fii tu cel cumsecade, care ascultă, înainte de a vorbi, vei găsi soluțiile cele mai potrivite.

Horoscop 5 octombrie 2018 – Balanță

Sunt posibile neplăceri legate de bani sau de alte resurse pe care le primești pentru munca depusă. Pot să apară întârzieri care să îți încurce multe planuri.

Horoscop 5 octombrie 2018 – Scorpion

Te răzgândești, posibil de mai multe ori și faci ce te taie capul, fără să te gândești la consecințe, doar pentru că ești convins că farmecul tău este irezistibil.

Horoscop 5 octombrie 2018 – Săgetător

Începe o perioadă complicată pentru relațiile cu cei pe care acum îi consideri prieteni sau protectori. În curând, ar putea avea o cu totul altă calitate în viața ta.

Horoscop 5 octombrie 2018 – Capricorn

Se pot strica relațiile cu prietenii sau cu rudele, din cauza unor lucruri pe care ai încercat să le ascunzi sau le-ai spus când și cum ai vrut tu, nu când ar fi trebuit.

Horoscop 5 octombrie 2018 – Vărsător

Încep să se vadă dezavantajele unei oferte de colaborare pe care ai primit-o sau poate acum începi să înțelegi ce se ascundea în spatele cuvintelor frumoase.

Horoscop 5 octombrie 2018 – Pești

Vei fi nevoit să renunți la unele dintre planurile de viitor, deocamdată, sau doar să le analizezi foarte serios, ca să stabilești care dintre ele merită să faci eforturi reale.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Citește mai multe despre Astrologie și Horoscop pe Libertatea.

Comentarii