MENIU CAUTĂ

Horoscop 6 martie 2019. Săgetătorii au parte de schimbări pe plan profesional sau medical

Distribuie

Horoscop 6 martie 2019. Citește previziunile pentru toate zodiile:

Horoscop 6 martie 2019 – Berbec

Dacă vrei să faci un lucru bun pentru tine, astăzi, va trebui să stai pe gânduri ceva mai mult, să te întrebi dacă valorile după care alergi zi de zi, merită acest efort.

Horoscop 6 martie 2019 – Taur

Astăzi te întorci la nesiguranța pe care ai mai trăit-o și anul trecut. Senzația că nu mai poți controla situațiile pe care le trăiești poate fi justificată, dar nu e singura realitate.

Horoscop 6 martie 2019 – Gemeni

S-ar putea să rămâi, mai mult sau mai puțin, în urma evenimentelor, să nu înțelegi mare lucru din ceea ce se petrece sub ochii tăi. Merită să faci orice efort, în acest sens.

Horoscop 6 martie 2019 – Rac

Schimbările bruște, unele greu de acceptat, vor fi generate, începând de astăzi, de rude, prieteni sau alți apropiați. Dacă vei fi suficient de atent, vei putea interveni, uneori.

Horoscop 6 martie 2019 – Leu

Va trebui să pășești în direcția pe care ți-o va cere colectivul în care ești integrat sau chiar să te pregătești pentru a face un pas mare, cel mai probabil pe plan profesional.

Horoscop 6 martie 2019 – Fecioară

Te poți trezi cu surprize fel de fel de la persoane alături de care ai încercat să îți creionezi un alt fel de viitor. Ar fi bine să iei situația ca atare și să vezi ce e de făcut.

Horoscop 6 martie 2019 – Balanță

Începi astăzi un lung proces de reevaluare a bazei tale materiale, împreună cu cei apropiați, ca să vă puteți stabili prioritățile pe termen mediu și lung.

Horoscop 6 martie 2019 – Scorpion

Vei trăi experiențe deosebit de interesante, alături de oameni care sunt foarte diferiți de tine. Este important să fii sincer și corect cu orice posibil viitor partener sau colaborator.

Horoscop 6 martie 2019 – Săgetător

Tot ce legat de muncă sau de starea ta de sănătate va trece prin schimbări repetate, unele neprevăzute. Rezultatele pot fi și bune și rele.

Horoscop 6 martie 2019 – Capricorn

A venit vremea să te întorci la ascultarea vocii propriei inimi de care ai uitat sau poate doar ai bănuit că există, o intuiai uneori.

Horoscop 6 martie 2019 – Vărsător

Poți simți că îți fuge pământul de sub picioare din cauza unor schimbări pe care nu le-ai putut anticipa. Sau poți să te bucuri că lucrurile se mișcă și să încerci să le influențezi.

Horoscop 6 martie 2019 – Pești

Va fi din ce în ce mai necesar să pui la bătaie abilități pe care le ai, dar le păstrezi intacte, din diverse motive. Urmează schimbări importante în anturaj.


Citește și previziunile URANIEI

Citește mai multe despre Horoscop și Horoscop Zilnic pe Libertatea.

Comentarii