MENIU CAUTĂ

Horoscop joi 7 februarie 2019. Pentru o zodie, există riscul unor conflicte dureroase!

Distribuie

Horoscop 7 februarie 2019. Citește previziunile pentru toate zodiile:

Horoscop 7 februarie 2019 - Berbec:

Ai în față o zi care conține mai multe elemente periculoase, dar elementul comun este enervarea, iritarea de moment care te poate impinge la greșeli regretabile.

Horoscop 7 februarie 2019 – Taur:

Poate că nu va fi deloc simplu, dar tot ar trebui să încerci să îți menții mintea cât se poate de limpede, ca să nu iei decizii proaste, într-un moment prost ales.

Horoscop 7 februarie 2019 – Gemeni:

Nici răbdarea, oricâtă ai avea, nu te va scoate din situațiile dificile de astăzi. Poate un calm îngeresc dublat de o răbdare pe măsură să fie soluția salvatoare.

Horoscop 7 februarie 2019 – Rac:

Este o zi cu adevărat dificilă, dar care te poate ajuta să descoperi cum anume îți pui singur piedică, unde se ascunde cea mai mare temere a ta, de nu reușești să faci și pași înainte.

Horoscop 7 februarie 2019 – Leu:

Poate că exagerezi puțin cu dorința de a te elibera de constrângeri. Acestea vin la pachet cu obligațiile asumate la muncă, față de cei dragi și cine o mai fi pe acolo, prin viața ta.

Horoscop 7 februarie 2019 – Fecioară:

Sunt puține soluții ca să poți ieși cât mai puțin șifonat din problemele pe care le aduce ziua de astăzi. Una dintre ele este să fii calm și binevoitor cu tine și cu cei din jur.

Horoscop 7 februarie 2019 – Balanță:

Poate deveni o zi memorabilă prin conflictele acute sau deciziile radicale pe care le vor genera acele conflicte. Știi ce ai de făcut în astfel de situații, mai rămâne doar să vrei.

Horoscop 7 februarie 2019 – Scorpion:

Motivele pentru reacțiile tale de astăzi sunt demne de o analiză foarte serioasă, poate chiar împreună cu cineva care chiar de pricepe la meandrele psihicului unui om dornic de putere.

Horoscop 7 februarie 2019 – Săgetător:

Nemulțumirile, false sau imaginare, pot deveni un resort periculos pentru deciziile pe cale le vei lua astăzi. Deciziile pe acest fond sunt o idee foarte proastă.

Horoscop 7 februarie 2019 – Capricorn:

Se reactivează conflictul cu cei din familie, ca și cum nici nu s-ar fi stins vreodată. E momentul pentru o schimbare de atitudine, constructivă, de această dată.

Horoscop 7 februarie 2019 – Vărsător:

Există riscul unor conflicte dureroase cu anumite persoane din anturaj, doar pentru că tu îi bănuiești de ceva care nu se confirmă, dar acest detaliu va conta prea puțin.

Horoscop 7 februarie 2019 – Pești:

Poate crește peste nivelul cu care ești obișnuit, nemulțumirea legată de venituri din cauza unor dorințe pe care le vrei neapărat îndeplinite, deși știi că nu e deloc ușor.

Citește și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Citește mai multe despre Horoscop pe Libertatea.

Comentarii