Mergi direct la conținut »
Horoscop, duminică, 8 iulie 2018. Peștii se simt bine alături de cei dragi
Horoscop Libertatea > Lifestyle > Horoscop, duminică, 8 iulie 2018. Peștii se simt bine alături de cei dragi

Horoscop, duminică, 8 iulie 2018. Peștii se simt bine alături de cei dragi

Horoscop 8 iulie 2018. Peștii se simt bine alături de cei dragi Horoscop 8 iulie 2018 - Berbec

Ai parte de o zi specială. Cu gesturi simple poți remedia multe neajunsuri din relația cu familia proprie sau cea din care provii.

Horoscop 8 iulie 2018 – Taur

Este de ajuns să faci un singur pas și vei ieși din norul de gânduri negre, supărări acumulate și nemulțumiri. Așa vei vedea că lumea poate fi și altfel.

Horoscop 8 iulie 2018 – Gemeni

Ai ocazia de a trece repede de la nemulțumiri la scopuri noi sau vechi, pe care să le duci la îndeplinire cu șanse mai mari de succes decât până acum.

Horoscop 8 iulie 2018 – Rac

Poți să lași în urmă cele mai multe dintre neajunsurile care ți-au umbrit viața și pe care nu ai reușit până acum să le transformi în motivații pentru a face eforturi suplimentare.

Horoscop 8 iulie 2018 – Leu

Cele mai puternice impulsuri ale acestei zile te îndeamnă spre odihnă și spre regăsirea preocupărilor care îți fac viața mai frumoasă.

Horoscop 8 iulie 2018 – Fecioară

Este posibil să regăsești legătura sufletească care te aduce întotdeauna aproape de partenerii de orice fel sau să o refaci acum, dacă dorești acest lucru.

Horoscop 8 iulie 2018 – Balanță

Poți ajunge la concluzii deosebit de utile despre rolul tău la locul de muncă, despre modalitățile de a-i sprijini pe apropiați și de a-ți face viața mai frumoasă.

Horoscop 8 iulie 2018 – Scorpion

Este important să asculți vocea propriei inimi, mai ales dacă te confrunți cu situații delicate, în care ești tentat să iei decizii categorice.

Horoscop 8 iulie 2018 – Săgetător

Ai șansa de a-ți regăsi echilibrul și de a contribui la bunăstarea celor din familie, tocmai pentru că ai o stare generală mai bună.

Horoscop 8 iulie 2018 – Capricorn

Știi deja că oamenii pe care îi admiri pentru seninătatea lor nu au vreun secret, doar au făcut alegerile potrivite la momentul potrivit. E timpul să aplici și tu acest lucru…

Horoscop 8 iulie 2018 – Vărsător

Contează foarte mult să te împaci cu situația în care te afli, din toate punctele de vedere. Nu rezolvi nimic dacă te revolți când te nemulțumește ceva.

Horoscop 8 iulie 2018 – Pești

Poate fi o zi deosebit de agreabilă, pe care să alegi să o petreci cu cei dragi. Așa te vei simți în largul tău, fără presiunea vreunei prezențe care să te solicite.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

 
 
Close
Închide
  Close