MENIU CAUTĂ
13 Oct. 2018 21:00

Horoscop, duminică, 14 octombrie 2018. Poate fi o zi tensionată pentru Gemeni

Distribuie

Horoscop, duminică, 14 octombrie 2018. Poate fi o zi tensionată pentru Gemeni

Horoscop 14 octombrie 2018 - Berbec

Ai putea folosi în avantajul tău îndemnul acestei zile de a descoperi cum îți faci rău singur și de a opri acele atitudini sau obiceiuri, dacă sunt mai vechi.

Horoscop 14 octombrie 2018 – Taur

Știi foarte bine care îți sunt nevoile, dar cei din jur nu le recunosc, poate și pentru că sunt altele decât cele pe care le-ai indicat până acum.

Horoscop 14 octombrie 2018 – Gemeni

Poate fi o zi tensionată din cauza unor complicații de care nu ai reușit să te eliberezi. Pot fi cele provocate de buni prieteni sau de rude.

Horoscop 14 octombrie 2018 – Rac

Există riscul să exagerezi anumite semnale pe care le observi și să ajungi la concluzii greșite despre propria stare de sănătate.

Horoscop 14 octombrie 2018 – Leu

Astăzi ar fi bine să acorzi mai multă atenție nevoilor propriului suflet, ca să eviți acea senzație de gol care te poate împinge la exagerări, de orice fel.

Horoscop 14 octombrie 2018 – Fecioară

Poate că vei reuși să te orientezi mai bine în găsirea unor soluții pentru problemele celor din familie, după ce vei avea un dialog deschis cu aceștia.

Horoscop 14 octombrie 2018 – Balanță

Pot să apară mici divergențe cu cei din anturaj, dar dacă vei reuși să le așezi la locul lor, să nu le dai prea multă importanță, nu vor afecta pe nimeni.

Horoscop 14 octombrie 2018 – Scorpion

Este posibil să fi făcut unele greșeli când ai repartizat resursele, de exemplu, pe cele financiare și va trebui să revii asupra acelor decizii.

Horoscop 14 octombrie 2018 – Săgetător

Ești în elementul tău întreaga zi, dar asta nu înseamnă doar relaxare ci și mobilizare pentru chestiuni delicate, cum ar fi cele legate de casă și familie.

Horoscop 14 octombrie 2018 – Capricorn

Poți primi sfaturi, sugestii de mare preț de la cei din anturajul apropiat care cunosc îndeaproape problemele tale și au dovedit că îți doresc binele.

Horoscop 14 octombrie 2018 – Vărsător

S-ar putea să nu îți placă ce auzi de la un prieten, dar să fii nevoit să recunoști că e adevărat. Poate că ai amânat prea mult clarificarea unei probleme sufletești.

Horoscop 14 octombrie 2018 – Pești

Ești foarte bun când ai ocazia de a da sfaturi, dar nu mai ești la fel de receptiv când vine vorba să asculți ce au de spus ceilalți.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Citește mai multe despre Horoscop pe Libertatea.

Comentarii