Te apropii de cei dragi cu multă căldură și o deschidere specială spre comunicare, ceea ce poate reprezenta o șansă de remediere a unor asperități.

Horoscop 3 iunie 2018 – Taur

Ai ocazia de a te apropia de cei din familie într-o dispoziție mult mai senină, cu gânduri bune și intenții pe măsură. Rezultatele nu vor întârzia să apară.

Horoscop 3 iunie 2018 – Gemeni

Ești interesat de tot ce se petrece în jurul tău și bine faci. Acest interes îți va fi de folos ție, dar și celor din jur care au nevoie de ajutorul tău dezinteresat.

Horoscop 3 iunie 2018 – Rac

Vrei să te întorci la vechile metode de a face rost de bani, chiar dacă asta înseamnă să faci compromisuri de care ai dorit să te îndepărtezi definitiv.

Horoscop 3 iunie 2018 – Leu

Poți primi un sfat, o sugestie, o idee excelentă care te scoate din zona de confort, dar promite o descătușare din capcana unor false probleme.

Horoscop 3 iunie 2018 – Fecioară

Te bucuri de avantajele pe care ți le oferă statutul social și profesional, dar nu trebuie să uiți de ceea ce e important, de exemplu de cei dragi.

Horoscop 3 iunie 2018 – Balanță

Ai prieteni buni și vei vedea acest lucru astăzi, când vor interveni pe diverse căi, directe sau indirecte, în viața ta. Este bine să le ceri ajutorul, ca să știe exact de ce ai nevoie.

Horoscop 3 iunie 2018 – Scorpion

Ai o grămadă de idei bune, dar destinația finală a acestora este cam egoistă și nu îți face cinste acest lucru. Dacă celor cu care colaborezi le merge bine și ție îți merge bine.

Horoscop 3 iunie 2018 – Săgetător

Poți avea o mică sau o mare revelație, în urma unui dialog intens cu unul dintre partenerii importanți. Vei depăși o barieră de care te tot împiedici de ceva timp.

Horoscop 3 iunie 2018 – Capricorn

Aspiri la statulul de stăpân al resurselor familiei, dar ceri prea mult. Ești convins că numai tu ai putea să le administrezi cu cap, dar nu e chiar așa.

Horoscop 3 iunie 2018 – Vărsător

Poți primi mai multe mesaje bogate în sensuri de la cei dragi. Este o mână de ajutor pentru a reveni la drumul cel bun, în cazul în care tea-ai rătăcit.

Horoscop 3 iunie 2018 – Pești

Un membru al familiei care ți-a fost mereu alături va fi și astăzi, dar pentru a te ajuta să descoperi singur cum îți pui piedici și cum te poți elibera de ele.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

„De ce atinge o adolescentă?”. Scandal în Canada după ce Bianca Andreescu s-a intalnit cu Justin Trudeau
GSP.RO

„De ce atinge o adolescentă?”. Scandal în Canada după ce Bianca Andreescu s-a intalnit cu Justin Trudeau

Horoscop 20 septembrie 2019. Berbecii se află la finalul unui drum
HOROSCOP

Horoscop 20 septembrie 2019. Berbecii se află la finalul unui drum