MENIU CAUTĂ

Horoscop, luni, 5 noiembrie 2018. Situații complicate pentru Scorpion

Distribuie

Horoscop, luni, 5 noiembrie 2018. Situații complicate pentru Scorpion.

Horoscop 5 noiembrie 2018 – Berbec

Poate fi o zi obositoare, dacă vei alege să te ocupi de cei din jur, în loc să îți rezolvi propriile probleme. Puțin mai multă amabilitate ar putea îmbunătăți orice relație.

Horoscop 5 noiembrie 2018 – Taur

Ai ceva de învățat de la cei din cercul de prieteni sau de la o rudă apropiată, care te cunoaște bine. Pentru asta, ar fi bine să asculți cu răbdare ce au de spus cei cu care comunici.

Horoscop 5 noiembrie 2018 – Gemeni

Ești dornic de armonie, dar cei din jur vor înțelege altceva din încercările tale de a evita anumite subiecte care te supără întotdeauna.

Horoscop 5 noiembrie 2018 – Rac

Ai șansa de a descoperi părțile frumoase ale propriului suflet, care au rămas necunoscute până acum. Pentru o astfel de realizare, însă, e nevoie să fii atent la ce îți cere acum sufletul.

Horoscop 5 noiembrie 2018 – Leu

Găsești mai ușor drumul către inima celor dragi, dar îl poți pierde la fel de ușor, dacă vei insista pe anumite dorințe și păreri personale.

Horoscop 5 noiembrie 2018 – Fecioară

Ai impresia că te poți folosi de anumite relații ca să obții beneficii pe care nu le meriți. Ar fi dureros să descoperi că e mult mai complicat decât pare.

Horoscop 5 noiembrie 2018 – Balanță

Te îndoiești de vorbele unei persoane dragi, deși și tu îi ascunzi anumite lucruri. Ar fi un exemplu bun să începi tu să fii complet sincer cu cei pe care îi iubești.

Horoscop 5 noiembrie 2018 – Scorpion

Este o zi care aduce situații complicate, greu de gestionat, tocmai de aceea ar fi bine să nu insiști prea mult cu planurile sau dorințele tale.

Horoscop 5 noiembrie 2018 – Săgetător

Este posibil să aluneci foarte ușor către concluzii negative despre unii dintre prieteni sau protectori. Doar în anumite cazuri sunt justificate și chiar întârziate.

Horoscop 5 noiembrie 2018 – Capricorn

S-ar putea să te surprindă foarte neplăcut atitudinea unuia dintre superiori și să nu spui nimic, deși ai vrea acest lucru și știi că așa e constructiv să procedezi.

Horoscop 5 noiembrie 2018 – Vărsător

Bine ar fi să nu te lași în voia gândurilor negre care găsesc imediat o cale să strice bunele relații cu cei din anturaj și chiar cu cei dragi.

Horoscop 5 noiembrie 2018 – Pești

Există riscul să alegi din amintiri doar ce te-a supărat, în legătură cu unii dintre apropiați. Știi prea bine că este o forțare, care nu folosește nimănui.

Citeşte şi previziunile Uraniei pentru săptămâna aceasta

Citește mai multe despre Horoscop pe Libertatea.

Comentarii