MENIU CAUTĂ

Horoscop marți, 23 octombrie 2018. Scorpionii sunt în centrul atenției

Distribuie

Horoscop marți, 23 octombrie 2018. Scorpionii sunt în centrul atenției

f

Horoscop 23 octombrie 2018 – Berbec

Deschizi un alt capitol începând de azi, unul care va fi, cu siguranță, mai complicat. Dorințele proprii trec pe primul plan și pot fi scăpate de sub control.

Horoscop 23 octombrie 2018 – Taur
Ar fi bine să începi să fii mai atent cu relațiile de orice fel, să te concentrezi mai mult pe calitatea acestora, decât pe îndeplinirea unor scopuri, mai mari sau mai mici.

Horoscop 23 octombrie 2018  – Gemeni
Domeniul muncii și cel al sănătății vor deveni prioritare pentru tine, în perioada următoare, mai mult decât de obicei. Astăzi trebuie doar să ai grijă să nu strici nimic.

Horoscop 23 octombrie 2018 – Rac
Sentimentele, pasiunile și plăcerile vor ocupa un loc și mai pregnant în viața ta, în săptămânile care vin. Este bine să cauți să vezi și partea bună din această situație.

Horoscop 23 octombrie 2018  – Leu
Familia, trecutul, locuința și tot ce înseamnă mediul intim se vor bucura de o atenție sporită din partea ta. Vor exista și consecințe benefice ale acestei orientări.

Horoscop 23 octombrie 2018 – Fecioară
Incepe să te intereseze din ce în ce mai mult ce poți face cu anumite abilități, cunoștințe pe care le ai, dar nu le-ai folosit deloc sau aproape deloc.

Horoscop 23 octombrie 2018 – Balanță
Felul în care ești răsplătit pentru eforturile depuse începe să conteze mai mult decât alte aspecte ale muncii, care țineau la distanță nemulțumirile.

Horoscop 23 octombrie 2018 – Scorpion
Ai șansa de a trece în centrul atenției celor din jur, fie ei membri ai familie sau colegi de muncă. Este bine să te prezinți cât mai onorabil în orice situație.

Horoscop 23 octombrie 2018 – Săgetător
Vei deveni mai interesat de secrete, taine, tot ce se ascunde privirii directe. Bine ar fi să nu te lași atras spre intrigi sau manevre de culise.

Horoscop 23 octombrie 2018 – Capricorn
Există riscul să îți creionezi unele planuri de viitor, probabil pe cele mai importante, pe baza unor promisiuni care sună prea frumos pentru a fi adevărate.

Horoscop 23 octombrie 2018 – Vărsător
Este posibil să înceapă să se clarifice o problemă de serviciu, să ai ocazia de a-ți reface imaginea sau de a mobiliza calități pe care nu le-ai arătat până acum.

Horoscop 23 octombrie 2018 – Pești
Începe să conteze mai mult ce și cum ai învățat, dar și ce ai acumulat prin experiențele proprii. Vei avea ocazia să pui în aplicare aceste cunoștințe, iar rezultatele te-ar putea încânta.


Citeşte şi previziunile Uraniei pentru săptămâna aceasta

Citește mai multe despre astre, Horoscop și Previziuni pe Libertatea.

Comentarii