MENIU CAUTĂ
03 Dec. 2018 21:00

Horoscop, marți, 4 decembrie 2018. Taurii găsesc o soluție pentru problemele lor

Distribuie

Horoscop, marți, 4 decembrie 2018. Vezi PREVIZIUNILE COMPLETE pentru fiecare dintre cele 12 zodii!

Horoscop, marți, 4 decembrie 2018 – Berbec:

Ar fi bine să iei lucrurile mai ușor astăzi și să păstrezi o rezervă de bunăvoință față de cei din jur, mai ales că și ei vor putea alege să facă același lucru.

Horoscop, marți, 4 decembrie 2018 – Taur:

Este important să fii constructiv astăzi și să accepți și părerile celorlalți, chiar dacă sunt mult diferite de-ale tale. Poate doar așa vei reuși să rezolvi unele probleme.
Horoscop, marți, 4 decembrie 2018 – Gemeni:

Poate că nu îți vor fi pe plac multe în această zi, dar asta nu înseamnă că poți ajunge la concluzia că cei din jur sunt ostili și că ai motive să fii pesimist.

Horoscop, marți, 4 decembrie 2018 – Rac:

În anumite momente, emoțiile vor prinde viteză și este posibil să nu le observi decât atunci când dispoziția ta va deveni înnegurată.

Horoscop, marți, 4 decembrie 2018 – Leu:

Chiar dacă ai lucruri importante de făcut, nu poți pune prea multă presiune pe cei din jur și nici pe tine. Acesta nu este genul de presiune care dă roade.

Horoscop, marți, 4 decembrie 2018 – Fecioară:

Discuțiile în contradictoriu pot deveni pârghii pentru rezolvarea unor probleme, cu condiția să fii pozitiv și să apreciezi contribuția celorlalți, oricât de mică ar fi.

Horoscop, marți, 4 decembrie 2018 – Balanță:

Dacă vei găsi puterea de a-ți aprecia singur calitățile pe care le cunoști deja, nu numai că te vei simți mai bine, dar vei putea face același lucru și cu cei din jur.

Horoscop, marți, 4 decembrie 2018 – Scorpion:

Sunt destule conflicte în interiorul tău și de aceea ar fi bine să nu adaugi încă unul, fiind rece cu cei dragi sau refuzându-le solicitările.

Horoscop, marți, 4 decembrie 2018 – Săgetător:

Ai destule pe cap, mai ales acasă, în familie. Tocmai de aceea, ar fi de dorit să te ocupi de ceea ce contează și nu de falsele probleme, create de cei din anturaj.

Horoscop marți 4 decembrie 2018 – Capricorn:

Poate că unii dintre cei din anturaj te provoacă, cu bună știință sau fără să își dea seama. Ai resursele necesare pentru a păstra o atitudine demnă de tine.

Horoscop marți 4 decembrie 2018 – Vărsător:

Ai nevoie de o zi ceva mai senină, cum este cea de astăzi, ca să revii la o oarecare normalitate și să mai uiți din nemulțumirile care îți umbrești zilele.

Horoscop marți 4 decembrie 2018 – Pești:

Chiar dacă vei observa și gesturi nepotrivite sau vorbe aruncate la cei din anturaj, ar trebui să le treci cu vederea și să îți vezi de-ale tale. 

Citeşte şi previziunile Uraniei pentru săptămâna aceasta

Citește mai multe despre Horoscop pe Libertatea.

Comentarii