MENIU CAUTĂ

Horoscop săptămânal 16-22 iulie 2018. Ce vine după eclipsa parțială de Soare?

Distribuie

Horoscop săptămânal 16-22 iulie 2018. Iata horoscopul săptămânal 16-22 iulie 2018, ultima saptamana din zodia Racului in care se afla acum Soarele, ultimele zile înainte de a intra în maiestuosul, demnul si strălucitorul Leu din 23 iulie.

Vineri 13 iulie, Luna a fost Noua si a fost si prima eclipsa din acest sezon de vara, anume eclipsa solara partiala in Rac. Acest eveniment este unul important, cu o energie puternica si de regula dupa o eclipsa nu vin imediat alte evenimente astrale semnificative, tocmai pentru ca Universul sa ofere si sa aseze fiecaruia in parte experientele, lectiile si darurile pe care un asemenea tranzit astral il aduce.

De altfel, vara 2018 este definita ca vara eclipselor, fiind 3 si nu 2 cum sunt de regula. Aceste eclipse de Soare si de Luna vin sa ne intrebe:
Este ceva ce te tine pe loc? Poate o fosta iubire? Poate o oportunitate pierduta? Un vis neîmplinit? Următoarea luna ne promite un nou început. Este vara perfecta pentru a depasi orice parea ca ne tine blocați, obstructionati, de netractat si fara posibilitatea de a merge mai departe cu usurinta. Este timpul sa te duci inapoi si sa corectezi greseli din trecut, ca sa cureti aerul oricaror suferinte si sa termini acea poveste pentru a putea merge inainte.

Horoscop săptămânal 16-22 iulie 2018. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

In aceasta saptamana, este posibil sa iti simti pozitia slabita intr-o anumita relatie atunci cand vine vorba de a-ti stabili si impune propriile prioritati. Asta se intampla pentru ca altcineva nu mai este suficient de interesat ca pana acum. Nu lasa asta sa te infranga ci din contra. Priveste aceasta posibila schimbare drept un cadou de la Univers urmare a eclipsei de Soare. Exista multe oportunitati dincolo de aceasta situatie. Chiar acum insa, este important sa iti restabilesti cu claritate ce este cu adevarat important pentru tine, ce responsabilitati vin la pachet cu a-ti urma acest drum si daca esti dispus sa ti le asumi.

Horoscop săptămânal 16-22 iulie 2018. TAUR (20 aprilie – 20 mai)

In aceasta saptamana, iti poate aparea o oportunitate de a pune sfarsit unei anumite situatii care nu mai este viabila datorita obligatiilor care sunt puse asupra ta. Nu mai are niciun fel de rost sa continui sa mergi pe aceeasi carare ca pana acum care nu face decat sa te epuizeze si sa iti stoarca energia vitala necesara pentru altceva mai bun. Trebuie sa privesti total diferit situatia pentru ca solutia noua sa inceapa sa functioneze dupa mijlocul lunii septembrie.

Horoscop săptămânal 16-22 iulie 2018. GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Asteptarile pe care altii le tot au de la tine te pot pune sub asa de multa presiune incat sa iti fie dificil sa gandesti clar, drept, echilibrat. Cel mai important pentru tine in aceasta saptamana este sa iti gasesti un ritm de pace si echilibru sufletesc care sa se rasfranga benefic asupra activitatilor zilnice. Vei aduna multa satisfactie din a te ocupa de lucrurile normale de rutina si a nu le lasa scapate din mana datorita neatentiei sau concentrarii pe altele.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Citește mai multe despre Horoscop pe Libertatea.

Comentarii