În dimineața zilei de 14 septembrie, planetele Mercur și Venus (în domiciliu!) vor intra în zodia Balanței și, până în octombrie a. c., le vor va nativilor posibilitatea să găsească soluții de echilibrare financiară.

Luna Plină în Pești din 14 septembrie va pune la încercare axa celor două case ale sănătății; cei maturi vor fi cei mai expuși la disfuncții digestive și la tulburări abdominale de orice fel. Atenție în cazul celor care suferă de afecțiuni multiple, care se reflectă negativ asupra intestinelor: există riscul unei secvențe neplăcute (complicație?): ocluzie intestinală, criză de apendicită, perforație intestinală, abces, peritonită sau infecții și inflamații care își au originea în structura organică sau în medicația agresivă administrată lor în ultima vreme.

Între 15 septembrie, după ora 01:33′, și 17 septembrie la prânz, preocupări legate de urmărirea și punerea în aplicare a unui demers public sau social de mare interes pentru nativ dar care este blocat de varii împrejurări cărora nativul nu le poate da de capăt, mai ales dacă piedicile vin dinspre sectorul familiei care nu poate fi nici ignorată, nici abandonată.

Între 17 septembrie, după ora 13:31′, și sfârșitul zilei de 19 septembrie criză de orgoliu sau de vanitate în relațiile cu un prieten sau cu un grup pe fondul, poate, al unor secvențe în care nativul a avut impresia că nu este apreciat la valoarea lui, că este marginalizat sau că asupra lui se exercită presiuni morale. Începând cu 20 septembrie, cariera poate cunoaște un moment plăcut, apreciere, laudă.

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter
GSP.RO

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor
HOROSCOP

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor