Pe 9 iunie, Venus va intra în zodia Gemenilor și va tranzita casa a IX-a până pe 3 iulie a. c. În felul acesta, nativii vor primi influența pozitivă a Micului Benefic în sectorul gândurilor înalte, al conștiinței ori al performanței profesionale prin pregătire superioară. Cel mai probabil și cel mai frecvent se vor înregistra progrese prin intermediul accesului la noțiuni și viziuni complexe despre lume și viață care le vor fi de folos în plan personal prin deschiderea orizontului de gândire spre aspectele noi, moderne ale vieții.

Alteori, se poate contura ipoteza unei deplasări profitabile în scopul perfecționării profesionale (burse, stagii, ateliere, cursuri, etc.). În sfârșit, cei tineri vor dori și vor putea să-și limpezască, mai repede decât în alte dăți, dorinţele și aspirațiile în funcție de un profil social pe care și-l trasează cu claritate.

Între 11 iunie, după ora 03:29, și dimineața zilei de 13 iunie, Luna va traversa sectorul casei I și le va da nativilor o stare bună, plăcută, de echilibru interior, de cumpătare și de măsură de care vor avea cu nevoie în acest răstimp în care, pe axa Rac/Capricorn, vor opera nu mai puțin de șase opoziții care vor ține sub presiune chestiunile de familie și aspectele legate de carieră, afirmare, succes, notorietate și care, din păcate, instalează blocaje, amânări, întârzieri, contradicții cu care trebuie să se lupte și pe care trebuie să le evalueze corect.

Între 13 iunie, după ora 07:03, și 14 iunie, îngrijorări pe teme salariale sau privitoare la orice altă formă de venit care trebuie să le fie acordată, pusă în plată ori restituită.

Citește previziunile Uraniei pentru toate zodiile

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte
GSP.RO

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile
HOROSCOP

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile