Dar, în acest răstimp, mai multe pătrate mistice pot genera, de la caz la caz, situații speciale din categoria contradicțiilor și contrarietăților, a nedumeririlor și a confuziei stârnite, de obicei, de necunoașterea adevărului.

Pe 9 iunie, Venus va intra în zodia Gemenilor, semn în care va rămâne până pe 3 iulie a.c. Tranzitul va avea o influență pozitivă asupra carierei și mai ales asupra imaginii publice a nativilor. Aceștia se pot bucura de simpatia publicului, de aprecierea colegilor sau a specialiștilor, se pot exprima degajat și convingător în planul ideilor, dând dovadă de spontaneitate și capacitate de adaptare la situații incomode.

Între 9 și 11 iunie, pe fondul opoziției Soare/Jupiter, pe direcția Gemeni/Săgetător, care are loc o dată la doisprezece ani, se pot naște conflicte interioare, trăiri contradictorii, reprezentări, interese divergente între familie și meserie, între datoria față de părinți și familie și educație sau aspirație.

Între 11 iunie, după ora 3.29, și dimineața zilei de 13 iunie, posibilă “jenă” financiară, nevoie de a face plăți pe fondul unui buget limitat, iar decizia renunțării la una sau la alta dintre obligații este grea, dacă nu cumva imposibilă (plăți cu caracter obligatoriu).

Între 13 iunie, după ora 7.03, și 14 iunie, comunicarea va sta sub semnul unei emotivități intense, fapt care le va permite argumentelor afective să le tulbure logica și obiectivitatea. Izolare și neîncredere față de unii apropiați.

Citește previziunile Uraniei pentru toate zodiile

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte
GSP.RO

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile
HOROSCOP

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile