Factori discreți (informații, măsuri organizatorice, proiecte de reorganizare) care sugerează schimbări la locul de muncă, ceea ce îi va indispune sau îi va alarma.

Pe 20 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Berbecului și va avea, până pe 15 mai a.c., un rol pozitiv în stabilirea noilor relații de prietenie sau în consolidarea și reabilitarea celor care au fost puse la încercare în ultima vreme. Între 21 aprilie, după ora 19:00, și noaptea de 24 aprilie, discuții aprinse, posibilă escaladare a conflictelor între soți, asociați, parteneri de orice fel.

Moment riscant pentru asumarea unor inițiative temerare care ar putea amplifica sau justifica reacțiile celor “atacați” de a se adresa unei instanțe sau unei instituții publice (reclamații, anchete) și care impune precauție și stăpânire de sine în dialoguri, afirmații, declarații, mărturii și conduită.

Între 24 aprilie, după ora 1:50, și 26 aprilie la prânz, griji materiale, din categoria celor care nu se pot rezolva (blocaje). Din 26 aprilie, după ora 12:28, dorință de afirmare, chef de schimbare a unui sector de viață prin inițiative personale.

Nu toate ideile Gemenilor vor fi inspirate; unii, mai ales dacă sunt tineri și fără experiență, pot exagera sau își pot asuma sarcini peste puterile lor profesionale, sociale sau publice.

Citește și previziunile Uraniei pentru celelalte zodii

Citeşte şi:

Explicația transformării lui Alexandru Tudor: „La 20 de ani era o persoană normală. S-a schimbat complet după acea vizită”
GSP.RO

Explicația transformării lui Alexandru Tudor: „La 20 de ani era o persoană normală. S-a schimbat complet după acea vizită”

Urmărește cel mai nou VIDEO