Pe 9 iunie, Venus va intra în zodia Gemenilor, și va tranzita, până pe 3 iulie a. c., sectorul sentimentelor, dragostei, creativității și al relațiilor cu copiii. Moment favorabil, mediu ca intensitate, dar aducător de oportunități și de șanse de afirmare pe calea dialogului.

Vărsătorii vor fi în formă din punctul de vedere al capacității de a vorbi, de a argumenta, de a-și susține un punct de vedere sau de a se exprima într-un context artistic și interpretativ pentru că vor avea intuiție, fantezie, spirit ludic, aer tineresc, îndrăzneală și expresivitate. Nu la fel de armonios va fi, același context în planul relațiilor sentimentale pe care le va volatiliza, introducând prin trăiri, dorințe și comportament, un aer atrăgător, irezistibil, dar inconsecvent, superficial, egoist și teatral. Nativii vor ști să stârnească pasiuni și iluzii.

Între 11 iunie, după ora 03:29, și dimineața zilei de 13 iunie, perioadă armonioasă care le va permite Vărsătorilor să-și etaleze calitățile personale și inteligența ori fantezia creatoare în planul activității intelectuale, al scrisului, al spectacolelor sau al inventivității tehnice.

Între 13 iunie, după ora 07:03, și 14 iunie, răstimp radical, în care presiunile exterioare, exigențele momentului și pretențiile nativilor se vor întretăia fără a se putea armoniza. Conflict interior care privește felul în care ei își pot păstra funcția sau puterea dar și conștiința. Întreaga săptămână va acționa un mănunchi de factori astrali care le vor șubrezi echilibrul organic; dureri de cauze știute sau necunoscute.

Citește previziunile Uraniei pentru toate zodiile

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte
GSP.RO

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile
HOROSCOP

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile