Mergi direct la conținut »
Horoscop 14 mai 2019. Capricornii simt că a venit momentul să treacă la fapte
Horoscop Libertatea > Lifestyle > Horoscop 14 mai 2019. Capricornii simt că a venit momentul să treacă la fapte

Horoscop 14 mai 2019. Capricornii simt că a venit momentul să treacă la fapte

Horoscop 14 mai 2019. Citește previziunile pentru toate zodiile:

Horoscop 14 mai 2019 – Berbec:
Ai ocazia de a ajunge la concluzii sănătoase despre banii proprii și modalitățile realiste de a-ți spori veniturile. Este mult mai sănătos să te bazezi pe tine, în primul rând.

Horoscop 14 mai 2019 – Taur:
Vei putea să îți exersezi răbdarea astăzi, în contexte în care nu vei avea prea multe stimulente pozitive. Cei dragi au nevoie de cea mai bună variantă a ta.

Horoscop 14 mai 2019 – Gemeni:
Poți construi ceva solid, împreună cu cei din familie, măcar la nivel de idee, cu condiția să accepți un dialog deschis cu aceștia.

Horoscop 14 mai 2019 – Rac:
Poate că nu vei reuși chiar tot ce ai fi vrut să realizezi astăzi, dar ceea ce contează îți va ieși bine. De exemplu, o revigorare a relației de cuplu.

Horoscop 14 mai 2019 – Leu:
Îți este recunoscut locul și rolul și la serviciu și în familie, așa că îți poți regăsi liniștea, din acest punct de vedere, esențial pentru tine.

Horoscop 14 mai 2019 – Fecioară:
Ești dornic să realizezi ceva important, care să facă diferența pentru un întreg grup sau, cel puțin, pentru cei pe care îi iubești. Cu o bază atât de solidă, șansele sunt mari.

Horoscop 14 mai 2019 – Balanță:
Este important să îți păstrezi cumpătul și să lași pe fiecare să își exprime părerea, înainte de a trece la fapte, chiar dacă ai impresia că dreptatea e de partea ta.

O directoare cu diplomă falsă de ASE lucrează de peste 10 ani la spitalele Primăriei Capitalei!
Recomandări

O directoare cu diplomă falsă de ASE lucrează de peste 10 ani la spitalele Primăriei Capitalei!

Horoscop 14 mai 2019 – Scorpion:
Poți primi o lecție de viață esențială de la unul dintre colaboratori care te cunoaște foarte bine și îți știe și punctele slabe.

Horoscop 14 mai 2019 – Săgetător:
Este o zi care vine cu impulsuri puternice, dar acestea vizează punerea în aplicare a unor planuri, intenții, aspirații, pe care le-ai analizat deja foarte atent.

Horoscop 14 mai 2019 – Capricorn:
A venit momentul să treci la fapte și e foarte bine că vrei asta, numai că nu ar fi corect să faci totul de capul tău. Poate că ceilalți merită, totuși, să fie consultați.

Horoscop 14 mai 2019 – Vărsător:
Este terapeutic să ai grijă de familie, de casă și să te ocupi de nevoile de zi cu zi ale apropiaților. In felul acesta mai uiți de supărări, reale sau bazate pe impresii false.

Horoscop 14 mai 2019 – Pești:
Îți face bine să te consulți cu apropiații, dar numai dacă aceștia sunt oameni adevărați și dacă au dovedit că respectă drepturile celorlalți.

Close
Închide
  Close