MENIU CAUTĂ
08 Dec. 2018 21:00

Horoscopul zilei, duminică, 9 decembrie 2018. Schimbări importante pentru o zodie

Distribuie
Horoscopul zilei, duminică, 9 decembrie 2018 – Berbec: Este o zi specială, pe care o poți folosi pentru a face gesturi frumoase față de cei cu care nu ai fost în cele mai bune relații în ultima perioadă.
 
Horoscopul zilei, duminică, 9 decembrie 2018 – Taur: Incepe să se facă lumină în cercul de prieteni, acolo de unde au venit destule probleme, în diverse forme, certuri, neînțelegeri sau situații ceva mia grave.
 
Horoscopul zilei, duminică, 9 decembrie 2018 – Gemeni: Ai acces la un alt fel de informații care te vor ajuta să fii mai atent la rolul pe care îl ai într-un anumit grup. Sunt șanse să devii și mai sensibil față de toți cei din jur.
 
Horoscopul zilei, duminică, 9 decembrie 2018 – Rac: Poți înțelege acum anumite probleme care ți-au complicat unele relații, planurile de viitor făcute împreună cu acei oameni. Toate acestea ți-au lipsit până acum.
 
Horoscopul zilei, duminică, 9 decembrie 2018 – Leu: Ești invitat de întregul context să te protejezi, chiar și faă de propriile porniri negative. Așa devii mai înțelept și vei avea relații mai frumoase și cu ceilalți.
 
Horoscopul zilei, duminică, 9 decembrie 2018 – Fecioară: Incepe să se schimbe, în bine, atmosfera din relația de cuplu și alte relații importante. Este o șansă pe care ar trebui să o folosești cu cele mia bune intenții.
 
Horoscopul zilei, duminică, 9 decembrie 2018 – BalanțăIncepe să se contureze o soluție pentru una dintre cele mai delicate probleme cu care te confrunți la serviciu sau în privința stării de sănătate.
 
Horoscopul zilei, duminică, 9 decembrie 2018 – ScorpionPoate fi o zi de trezire afectivă, după un somn lung în care ai fost absent din relațiile cu cei dragi. Ai învățat multe lucruri, dar contează mai mult ce vei face de acum înainte.
 
Horoscopul zilei, duminică, 9 decembrie 2018 – SăgetătorAi șansa de a mai face un pas înainte în relația cu cei din familie sau din mediul tău intim. Este posibilă o împăcare sau o reducere a ostilităților.
 
Horoscopul zilei, duminică, 9 decembrie 2018 – Capricorn: Revii la gânduri mai bune în legătură cu anumite persoane din anturajul apropiat cu care nu ai fost în cele mai bune relații.
 
Horoscopul zilei 9 decembrie 2018 – Vărsător: Poți face un prim pas spre o soluție la problemele financiare sau, cel puțin, vei începe să te eliberezi de gândurile negre legate de acest subiect.
Horoscopul zilei 9 decembrie 2018 – Pești: Această zi marchează, în cazul tău, întoarcerea la o dispoziție mai generoasă care îți asigură un climat mai bun în relații, dar și rezolvarea mai ușoară o problemelor curente. 

Citește mai multe despre Horoscop pe Libertatea.

Comentarii