MENIU CAUTĂ
07 Dec. 2018 21:00

Horoscopul zilei, sâmbătă, 8 decembrie 2018. Preocupări intense pentru o zodie

Distribuie

Horoscopul zilei, sâmbătă, 8 decembrie 2018. Citește previziunile pentru toate zodiile:

Horoscopul zilei, sâmbătă, 8 decembrie 2018 - Berbec: Îți poți recupera optimismul și bunăvoința față de cei din jur. E de ajuns să fii sincer cu tine și să recunoști că cele mai multe tensiuni au fost provocate de tine.

Horoscopul zilei, sâmbătă, 8 decembrie 2018 – Taur: Ai în jurul tău oameni optimiști și pozitivi care te inspiră și te vor ajuta să nu mai fii încruntat și să lași deoparte, măcar pentru o vreme, supărările și nemulțumirile.

Horoscopul zilei, sâmbătă, 8 decembrie 2018 – Gemeni: Este foarte ușor să faci din această zi o succesiune de momente frumoase. E nevoie doar de puțin mai multă bunăvoință și de generozitate care nu îți sunt străine.

Horoscopul zilei, sâmbătă, 8 decembrie 2018 – Rac: Sunt șanse să găsești înțelegere la cei dragi chiar și pentru cele mai neobișnuite solicitări, cu condiția să le respecți părerile și să ții cont de drepturile lor.

Horoscopul zilei, sâmbătă, 8 decembrie 2018 – Leu: Ai nevoie de o zi calmă și vei primi o zi frumoasă , presărată cu momente speciale, în care dorințele cele mai sincere vor reuși să te aducă mai aproape de o revigorare reală.

Horoscopul zilei, sâmbătă, 8 decembrie 2018 – FecioarăDoar dacă insiști prea mult, îi vei îndepărta pe cei dragi și dacă știi acest lucru, va fi suficient ca să te oprești la timp și să păstrezi măsura în toate.

Horoscopul zilei, sâmbătă, 8 decembrie 2018 – Balanță: Gândurile care te îndeamnă să fii rece cu cei din familie ar trebui temperate sau date uitării, atât cât este posibil. In locul lor vei putea pune gânduri bune, care îți vor aduce bucurii.

Horoscopul zilei, sâmbătă, 8 decembrie 2018 – Scorpion: Ar fi de dorit să eviți exagerările de orice natură, mai ales cele de duritate față de cei din anturajul apropiat. Poate că a venit momentul să îți reconsideri anumite păreri.

Horoscopul zilei, sâmbătă, 8 decembrie 2018 – SăgetătorTe preocupă siguranța materială, dar îți pasă mai mult de familie, de casă și de bucuria pe care le-o poți oferi celor apropiați.

Horoscopul zilei, sâmbătă, 8 decembrie 2018 – Capricorn: Doar tu poți strica această zi armonioasă, dacă te vei lăsa în voia gândurilor pesimiste sau dorințelor despre care știi deja că nu e cazul să se împlinească.

Horoscopul zilei 8 decembrie 2018 – Vărsător: Poate că ai nevoie doar de echilibru, starea care va rezulta dintr-o înțelegere profundă și a gândurilor bune și a celor care te mustră.

Horoscopul zilei 8 decembrie 2018 – Pești: Este posibil să aluneci în capcana propriului pesimism prin teama de restricții viitoare despre care nu știi nimic, dar presupui că așa e prudent, să le iei în calcul ca și cum ar fi.

Citește mai multe despre Horoscop pe Libertatea.

Comentarii