Horoscopul zilei, vineri, 8 februarie 2019 – Taur: Vei avea șansa de a adopta o nouă atitudine față de cei dragi, bazată pe profunzimea sentimentelor care vă unesc, cea de care uiți destul de des.

Horoscopul zilei, vineri, 8 februarie 2019 – Gemeni: Poți începe să culegi cioburile de pe urma distrugerilor din ultimele zile, ca să poți construi altceva, împreună cu cei pe care îi ai în vedere.

Horoscopul zilei, vineri, 8 februarie 2019 – Rac: Te bucuri de un moment bun la serviciu, dar și de posibilitatea de a-ți merge ceva mai bine pe plan financiar, chiar dacă nu prin contribuția ta directă.

Horoscopul zilei, vineri, 8 februarie 2019 – Leu: Ai parte de o zi agreabilă, presărată cu momente de inspirație, în care vei ști ce ai de făcut pentru a-i bucura pe cei dragi și nu numai.

Horoscopul zilei, vineri, 8 februarie 2019 – Fecioară: Relația cu familia trece printr-un moment bun și asta te va ajuta să îți recapeți încrederea că se poate face ceva bun împreună cu ei.

Horoscopul zilei, vineri, 8 februarie 2019 – Balanță: Pot să apară vești bune, mici, dar suficient de frumoase, cât să îți însenineze ziua. Iar tu vei simți nevoia să faci același lucru cu cei dragi.

Horoscopul zilei, vineri, 8 februarie 2019 – Scorpion: Poate că dialogurile nu vor fi ceea ce te aștepți și nici nu ar trebui să insiști. Te poți baza, în schimb, pe căldura propriilor sentimente, pentru a te apropia de cei dragi.

Horoscopul zilei, vineri, 8 februarie 2019 – Săgetător: Este o zi în care tonusul este foarte bun, la fel și nivelul tău de optimism. Dar, ca să poți rezolva ceva, e nevoie și de efort susținut și de concentrare.

Horoscopul zilei, vineri, 8 februarie 2019 – Capricorn: Vei avea mai multe ocazii să revii la sentimente mai bune, să temperezi orice fel de conflict și să îți regăsești liniștea interioară, de care ai mare nevoie.

Horoscopul zilei 8 februarie 2019 – Vărsător: Veștile bune vin de la prieteni, de la rude sau prin rezolvarea ușoară a unor probleme care îți cam stăteau pe cap. Este o zi revigorantă.

Horoscopul zilei 8 februarie 2019 – Pești: S-ar putea să îți oferi singur o bucurie astăzi, prin faptul că vei reuși să îți recunoști anumite calități și pe acest fond pozitiv să îți recompui o imagine pozitivă despre tine.

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”
GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri