Familiile cu copii, tinerii dornici de aventuri sau seniorii în căutare de relaxare își rezervă vacanțele de vară în Kusadasi, atrași de atmosfera cosmopolită, de plajele mângâiate de ape azurii, dar și de posibilitățile numeroase de petrecere a timpului liber.

Scăldată de soare pentru mai bine de 300 de zile pe an, Kusadasi are un sezon turistic lung ce începe încă din luna mai și se încheie abia în octombrie, ceea ce o face o stațiune extrem de populară. Chiar dacă toamna și-a intrat în drepturi, cu siguranță te gândești încă la vacanța de vară, iar ce perioadă mai bună să plănuiești sejurul pentru 2020 dacă nu acum?

Profită de Ofertele Early Booking cu 20% reducere, proaspăt lansate de Europa Travel și rezervă acum un sejur de 6 nopți cu autocarul în Kusadasi la tariful imbatabil de la 156 euro/persoană!

La pas în centrul orașului

Kusadasi este recunoscută pentru amestecul său între farmecul turcesc și cel grecesc, iar acest lucru îl vei observa mai ales în centrul orașului dominat de viluțe albe asemeni celor din Vechea Eladă, cu străzi ce șerpuiesc până la Marele Bazar – un loc colorat și aglomerat unde vei pătrunde instant în atmosfera orientală.

O plimbare în portul pitoresc îți descoperă cea mai fotografiată atracție a locului – Pigeon Island, o mică peninsulă interconectată cu uscatul printr-un dig îngust, unde se află o veche cetate bizantină care a fost pentru o vreme părăsită și invadată de porumbei, de unde și numele primit. Astăzi, Insula Porumbelului este un vestit loc de promenadă unde te poți relaxa la soare înconjurat de priveliști mediteraneene.

Scandal la ședința CEx al PSD! Viorica Dăncilă a ieșit plângând din sală
Recomandări

Scandal la ședința CEx al PSD! Viorica Dăncilă a ieșit plângând din sală

Top 3 plaje din Kusadasi

Mii de turiști europeni aleg în fiecare vară încântătoarele plaje ale orașului Kusadasi. Cele mai multe dintre ele sunt deținătoare de Steag Albastru, pentru nisipul fin, apele curate și de mică adîncime, facilitățile turistice excelente și posibilitatea practicării sporturilor nautice. Însă, vei mai găsi aici și fâșii de nisip sălbatice, unde să te retragi departe de aglomerația din centrul stațiunii.

Cea mai populară plajă este Palm Beach – o mică coastă aurie înțesată de palmieri ce se arcuiește în jurul portului pitoresc, unde acostează zilnic vase de croazieră. Ladies Beach este preferata celor care caută relaxarea, plaja fiind pe vremuri singura unde doamnele puteau să stea la soare, și chiar dacă vremurile s-au schimbat, numele coastei a rămas același.

De ce NU vrea Klaus Iohannis dezbatere cu Viorica Dăncilă. Explicațiile președintelui
Recomandări

De ce NU vrea Klaus Iohannis dezbatere cu Viorica Dăncilă. Explicațiile președintelui

Cea mai lungă dintre plajele din Kusadasi este Long Beach, compusă din nisip fin, alb și având deschidere la Marea Egee, fiind perfectă atât pentru practicarea sporturilor de apă, cât și pentru relaxare la soare.

Excursii în împrejurimi

O vacanță în Kusadasi îți oferă prilejul ideal să pornești și în descoperirea împrejurimilor locului. Opțional, Europa Travel îți propune o excursie la Pamukkale, loc considerat a fi a 8 a minune naturală a lumii, ce face parte din patrimoniul mondial UNESCO. Locul este fascinant, o „prăpastie” de un alb pur precum zăpada, de care te îndrăgostești pe viață. În terasele cu formă de vană se scurg izvoare termale de mii de ani, ape calde ce lasă în urma lor dâre de calcar și carbonat de calciu, de la care locul și-a primit supranumele de Castelul de Bumbac.

Dan Barna cere să fie reconfirmat la şefia partidului prin votul tuturor membrilor
Recomandări

Dan Barna cere să fie reconfirmat la şefia partidului prin votul tuturor membrilor

Dacă ești mare amator de istorie nu poți rata Efesul, unul dintre cele mai importante orașe antice, ce cuprinde importante vestigii din perioadele elenistică și romană. Aici s-a aflat și una dintre cele 7 minuni ale lumii antice – Templul lui Artemis care a fost distrus în urma unui incediu provocat de Herostratus. Mai poți vedea aici ruinele Bibliotecii lui Celsus, Odeonul, Agora sau Teatrul lui Hadrian.

de Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com

Early Booking 2020 – Reducere 20% Sejur Kusadasi

Hotel Melike 2* – tarife de la 156 euro/persoana, 6 nopti de cazare cu demipensiune, transport autocar, asistenta turistica.  Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

VIDEO Giovanni Becali și cafelele de 100 lei » „Recent s-a întâmplat. A îmbătrânit, dar tot stilul ăla bagabonțesc îl are”
GSP.RO

VIDEO Giovanni Becali și cafelele de 100 lei » „Recent s-a întâmplat. A îmbătrânit, dar tot stilul ăla bagabonțesc îl are”

Horoscop 12 noiembrie 2019. Balanțele au tendința să exagereze
HOROSCOP

Horoscop 12 noiembrie 2019. Balanțele au tendința să exagereze