MENIU CAUTĂ

Italia Renașterii. Circuit în Toscana și Umbria cu numai 359 euro! (PUBLICITATE)

Distribuie

Pătrunde în ceea ce înseamnă Italia Tradițională într-o călătorie fascinantă ce îți scoate la iveală Toscana și Umbria, două dintre cele mai pitorești regiuni europene cu orașe medievale ce păstrează atmosfera din timpul Renașterii.

Europa Travel îți propune un tur cu autocarul de 8 zile ce beneficiază acum de tariful redus de 359 euro/persoană, valabil pentru plecare din 29 aprilie, în limita locurilor disponibile. Circuitul îți descoperă orașe precum Florența, Pisa, Padova, Bologna sau Veneția, fiecare remarcându-se prin elemente arhitecturale renascentiste sau gotice, și piețe unde vei simți cel mai bine ce înseamnă Bella Italia.

Orașul Sfântului Anton

În prima parte a circuitului italian te vei aventura în Padova unde cultura se împletește cu religia, fiind unul dintre cele mai contrastante orașe din cizmă, păstrând urmele a numeroase popoare ce și-au făcut veacul pe aici precum venețienii sau romanii. Vizitează simbolul orașului – Bazilica Sfântul Anton, o capodoperă arhitecturală ce adăpostește în interiorul său artefacte de o valoare incomensurabilă, inclusiv Altarul ce poartă semnătura geniului Donatello.

Bologna, La dotta și La rossa!

În Bologna te vei pierde pe străzile strâmte ale orașului de teracotă pornind din Piazza Maggiore (cea mai veche piață din oraș) și până la cele două turnuri simbol: Torre Asinelli și Torre Garisenda.

Pe urmele Familiei de’ Medici

Aventurează-te în Toscana cea de poveste, începând cu Montecatini Terme, un paradis al apelor termale vizitat de peste 2 milioane de turiști în fiecare an. Capitala regiunii și unul dintre cele mai fascinante orașe europene, Florența, Leagănul Renașterii unde au domnit stralucitorii Principi de’ Medici, va fi explorat la pas alături de Europa Travel. Fă turul celor mai  de seamă construcții aglomerate în Piazza del Duomo sau în Piazza della Signoria.

Vizitează Basilica di Santa Maria del Fiore, ce se remarcă prin domul cu picturi realizate de geniul florentin Filippo Brunelleschi, Campanilie din Giotto, de unde poți capta cele mai bune panorame asupra orașului și Baptiserul St. John, unde poți admira una dintre cele mai mari creații renascentiste din toate timpurile: Porțile Paradisului.

De aici pornește spre Ponte Vecchio, singurul pod care are magazine de-a lungul său încă din 1117, și oprește-te la Palazzo Pitti, locul preferat al iubitorilor de artă și istorie. Cea mai mare atracție a Florenței, Galeriile Ufizzi nu pot fi ratate din tur, aici regăsindu-se cea mai mare colecție de artă renascentistă din lume.

Al doilea cel mai important oraș din Toscana, Pisa este cunoscut în toată lumea pentru Piața Miracolelor, unde stă înclinat Torre Pendente și se ridică mândre Duomo și Baptiserul, cele mai semnificative exemple de artă romanică din oraș.

Așezări arhaice cocoțate deasupra Mării Ligurică

În continuarea circuitului spre La Spezia, vei merge de-a lungul Coastei Liguriei, unde te vei bucura de cele mai încântătoare peisaje. Europa Travel îți propune să vizitezi regiunea Cinque Terre, parte din UNESCO, care este formată din cinci așezări arhaice Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza si Monterosso al Mare, cocoțate pe dealuri stâncoase cu vederi spre apele ca safirul.

Finalul circuitului Toscana – Umbria îți descoperă Veneția, cel mai frumos și romantic oraș dezvoltat pe canale din întreaga lume, un monument de patrimoniu UNESCO. Aici vei traversa Canal Grande cu vaporetto până la Piazza San Marco – faimoasa piață numită de Napoleon Salonul Europei, iar apoi vei bate la pas străzile fără nume până la Rialto, cel mai fotografiat pod venețian.

de Mădălina Isar

Oferta Speciala Circuit Toscana – tarif: 359 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu mic dejun la hoteluri de 2*-3*, transport autocar, ghid. Bonus: Croaziera pe Dunare in Budapesta! *Tarif redus cu 20 de euro – de la 379 euro/persoana, pentru plecarea din 29 aprilie! Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407

Comentarii