Mergi direct la conținut »
Lefkada, destinația preferată de turiștii români și în sezonul 2019 (PUBLICITATE)

Recunoscut ca fiind specializat pe destinația Grecia, turoperatorul AeroVacanțe a pregătit și pentru acest sezon estival oferte speciale la pachetele charter în Vechea Eladă. Cea mai mare cerere turistică a fost înregistrată de Insula Lefkada, o „perlă” din Marea Ionică ce a devenit rapid destinația preferată a tinerilor dornici de distracție, dar și a familiilor în căutare de relaxare.

Tarife accesibile și servicii excelente

AeroVacanțe mizează pe îmbunătățirea continuă a produselor turistice și încearcă totodată să fie cu un pas înaintea pieței din toate punctele de vedere, fiind de altfel și unul dintre puținii turoperatori ce operează zboruri directe spre Insula Lefkada – destinație pe care o cunoaște în detaliu, și unde hotelurile sunt atent selecționate, cu servicii de primă clasă și ghizi cu experiență. Mai mult decât atât, AeroVacanțe operează multe destinații de tip charter, unele dintre ele fiind exclusive, așa cum este și cazul Insulei Skiathos.

Pachetele turistice în Lefkada includ: 7 nopți de cazare cu mese conform ofertei, zbor charter din București, transfer aeroport-vilă-aeroport, taxe aeroport (95 euro/persoană) și asistență turistică, la tarife imbatabile începând de la 199 euro/persoană!

Cu o durată a zborului de numai o oră și jumătate, și un transfer rapid la hotel, Lefkada a devenit o destinație tot mai tentantă pentru familiile cu copii care preferă să-și rezerve vacanțele într-un loc prietenos, sigur și la mică distanță de casă.

Grindeanu a împărțit funcții pentru fetele a doi senatori PNL și PSD. Mediile pe care le-au obținut, după proba scrisă și interviu
Recomandări

Grindeanu a împărțit funcții pentru fetele a doi senatori PNL și PSD. Mediile pe care le-au obținut, după proba scrisă și interviu

Plaje de top din Lefkada

Lefkada este, fără îndoială, cea mai spectaculoasă destinație grecească, peisajele sale fiind o continuă încântare pentru vizitatori. Coastele șerpuitoare presărate cu plaje sălbatice din pietre albe ce intră într-un contrast direct cu cele mai clare și turcoaz ape ale Mării Ionice, satele pescărești cu iz venețian și gastronomia excelentă, o transformă într-un adevărat paradis turistic. Acesta este singurul loc din Grecia unde vei găsi, Coasta Vestică, un ansamblu de șapte plaje de o frumusețe rară.

Porto Katsiki, Kathisma și Egremni sunt doar trei dintre cele mai vestite fâșii de nisip din Lefkada. Plajele se arcuiesc la poalele unor impozanți pereți de calcar, la care poți ajunge abia după ce cobori cel puțin 100 de trepte săpate în stâncă.

Destinație ideală pentru orice tip de turist

Luată cu asalt de tineri, familii cu copii, dar și de către pasionații sporturilor nautice, Lefkada poartă supranumele de -„Caraibele Greciei”, fiind locul unde tradiția se îmbină cu modernitatea. Dacă ești pasionat de istorie și vrei să combini relaxarea pe plajă cu vizitele culturale, Lefkada găzduiește câteva obiective interesante. Printre acestea se numără Mănăstirea Faneromeni, un complex religios fortificat așezat pe o colină montană în tradiționalul sat Fryno. Din acest punct ai o priveliște plăcută asupra plajei Agios Ioannis. Nu poți rata nici Fortăreața Agia Maura, aflată pe o colină luxuriantă aproape de orașul Lefkada.

Revoltător! Ce a pățit eleva care a denunțat că școala a luat banii din bursele date de OMV Petrom
Recomandări

Revoltător! Ce a pățit eleva care a denunțat că școala a luat banii din bursele date de OMV Petrom

Insula Lefkada este un magnet pentru iubitorii sporturilor nautice, Vassiliki fiind supranumită capitala windsurf-ului, o stațiune cochetă dezvoltată în jurul unui golf azuriu, bătut în permanență de vânturile calde din sud-vest. Preferata familiilor cu copii rămâne însă stațiunea Nidri, recunoscută pentru plaja sa cu nisip alb, intrarea lină în mare, dar și pentru serviciile turistice excelente. Acesta este, de altfel, și un excelent punct de plecare spre Cascada Dimosari, o minune a naturii cu ape cristaline ce sapă în stânci și se revarsă într-o vană calcaroasă, formând peisaje montane spectaculoase.

de Mădălina Isar

Sursa foto: pixabay.com

Close
Închide
  Close