Mă numesc Octav și sunt din Timișoara. Locuiesc împreună cu părinții, deși am 31 de ani. Acesta este unul dintre motivele pentru care nu mi s-a permis să mă căsătoresc cu Asla, femeia pe care o iubesc ca pe mine însumi.

De trei luni, de când m-am despărțit de ea, sunt într-o stare depresivă groaznică. Simt că viața și-a pierdut sensul. Asla m-a făcut să îmi doresc o familie, să îmi doresc să mă culc și să mă trezesc dimineața lângă ea, să îmi doresc să o țin în brațe. Doar că Asla nu mai e în viața mea și, odată cu ea, mi-am pierdut centrul gravitațional.

În anul 2014, pe strada mea se muta o familie de turci. Musulmani devotați, își respectau obiceiurile. Doamna casei și cele trei fiice ale lor se îmbrăcau în tradiționalele haine turcești și își acopereau capetele. Se mutaseră din Istanbul în Timișoara. Tatăl fetelor este medic. și-a deschis un cabinet la noi în oraș și îi merge bine.

Pe Asla am cunoscut-o într-o zi ploioasă de toamnă. Se îndrepta grăbită spre facultate. Umbrela i s-a rupt și, în fața porții mele, ne-am ciocnit. Eu tocmai îmi deschideam umbrela, ea se chinuia să o îndrepte pe a ei. I-am oferit-o pe a mea și i-am propus să o conduc. M-a rugat să păstrez distanța deoarece se temea să fie văzută în compania unui bărbat străin.

EXCLUSIV. Critici dure de la Kiev la adresa Occidentului: Ni s-au promis noi tipuri de arme în ianuarie și acum ne spun să mai așteptăm câteva luni. Plătim cu viețile soldaților noștri pentru indecizia Vestului
Recomandări
EXCLUSIV. Critici dure de la Kiev la adresa Occidentului: Ni s-au promis noi tipuri de arme în ianuarie și acum ne spun să mai așteptăm câteva luni. Plătim cu viețile soldaților noștri pentru indecizia Vestului

Ochii fetei m-au cucerit pe loc. Avea un chip deosebit de frumos. M-am ambiționat să-i repar umbrela, care rămăsese la mine. A doua zi, spre seară, am sunat la poarta ei. Tatăl Aslei a răspuns și m-a invitat la un ceai.

Am revăzut-o pe fata care mă vrăjise. De această dată, era îmbrăcată sumar și avea capul descoperit.

— Aveți o fată deosebit de frumoasă, i-am spus tatălui ei. Mă bucur să vă cunosc.

— Frumoasă fata, da! a răspuns el. Tu nu faci rău la fata mea!

— Nu i-aș face niciodată rău! Vă rog să îmi permiteți să fiu prieten cu ea.

— Amici, a răspuns el gânditor. Atât în România. Eu vreau căsătoresc Asla in Turcia.

M-am întristat la auzul cuvintelor turcului, dar speram că timpul îl va face să își schimbe părerea. Mai ales că erau deja stabiliți la noi în țară. Mă gândeam că nu și-ar fi dorit să o știe pe fiica sa la distanță.

— Eu iubesc România. Hagi! a mai spus el.

— Îl știți pe Hagi? am întrebat plăcut surprins.

— Hagi, prietenul meu! a exclamat sigur pe el.

Am aflat mai târziu că era doar o formulă clasică, pe care o foloseau majoritatea turcilor atunci când cunoșteau un român.

Având permisiunea familiei, am început să ies cu Asla în fiecare seară de miercuri și sâmbătă. în zilele frumoase, ne plimbam prin parcuri sau vizitam diverse obiective. I-am prezentat orașul și am introdus-o în grupul meu de prieteni. Nu mă deranja deloc faptul că nu era îmbrăcată ca celelalte fete și că purta capul acoperit permanent, ba chiar îmi plăcea că era diferită.

Interviu cu un psihoterapeut despre consumul de droguri la elevi: „Prevenirea nu se face cu polițiști la clasă. Asta este o chestiune care slujește doar politicienilor și șefilor de instituție”
Recomandări
Interviu cu un psihoterapeut despre consumul de droguri la elevi: „Prevenirea nu se face cu polițiști la clasă. Asta este o chestiune care slujește doar politicienilor și șefilor de instituție”

După câteva luni, am început să rămân în casa ei pentru a ne uita la filme. Asla mă primea de fiecare dată cu bucurie și un zâmbet larg. Vedeam strălucirea aceea din ochii ei și inima mi se înmuia când îi auzeam glasul.

0 iubeam și îmi doream enorm să o țin de mână, să o ating, să fie doar a mea. Mi-am propus să mă căsătoresc cu Asla imediat ce ea termina facultatea. Până atunci, aveam să respect regulile familiei sale, deoarece mă temeam să nu cad în dizgrația lor. știam că un singur gest greșit m-ar fi îndepărtat de ea.

într-una din sâmbetele în care mer-geam la Asla, după aproape un an, am găsit-o singură acasă. M-am temut să intru, ca nu cumva să se interpreteze greșit vizita mea, dar ea a insistat.

— Tata știe că vii azi. A trebuit să plece la Istanbul urgent. Sora mamei bolnavă tare!

— îmi pare rău, iubito.

A fost prima dată când am folosit acel cuvânt. Deși o iubeam cu disperare și aș fi vrut să-mi strig iubirea, mă abțineam.

Asla s-a aruncat în brațele mele.

— De când așteptam momentul ăsta, mi-a zis ea. și eu te iubesc.

Am prins curaj și am sărutat-o. Ea a răspuns cu pasiune sărutului meu.

— Vreau să fiu a ta! Ia-mă la tine! aproape că mă implora.

INVESTIGAȚIE LIBERTATEA - DER SPIEGEL. Cum a ajuns în plasament la o familie din România un copil-problemă din Germania, care apoi a omorât o femeie din Mediaș
Recomandări
INVESTIGAȚIE LIBERTATEA – DER SPIEGEL. Cum a ajuns în plasament la o familie din România un copil-problemă din Germania, care apoi a omorât o femeie din Mediaș

— Iubito, tot ce îmi doresc e să fii a mea pentru totdeauna. Când se întoarce tatăl tău, o să-i cer permisiunea să ne căsătorim. Nu aș vrea să-l supărăm.

— Tata văzut că eu iubesc la tine. Caută soț pentru mine, musulman.

— Am să-l conving, Asla! Pentru tine aș face orice. Mă convertesc la islam, dacă asta vrea tatăl tău!

— Nu va accepta. A zis sora mea că găsit soț în Istanbul. Dacă nu iei la tine acum, pierzi la mine, Octav!

Când am auzit, nu am putut să mai rezist.

— Să mergem chiar acum!

și-a împachetat în grabă câteva haine și am plecat acasă, la părinții mei. Când m-au văzut cu Asla, s-au speriat. I-am rugat să nu se bage și le-am adus la cunoștință faptul că Asla era iubita și viitoarea mea soție. Au acceptat-o pentru că o plăceau. Numai că se temeau, ca și mine, de reacția familiei sale.

în acea seară am făcut dragoste pentru prima și ultima dată. în camera mea, pe cearceaful alb cu model și-a lăsat virginitatea. Asla era foarte curajoasă. Deși o durea, nu a scos niciun sunet. își dorea să fie a mea.

— Tata nu o să aibă ce face. Acum sunt femeia ta. Tu ai grijă de mine.

— și o să am toată viața. îți promit! Te iubesc mult, Asla! Mi-aș da și viața pentru tine.

Trei zile a locuit la mine. în a treia zi, spre seară, familia ei a sunat la poartă. Am mers împreună să le deschidem și i-am invitat să discutăm.

— Tu dezonorat la mine! Te distrug! a urlat tatăl ei.

Pe Asla a pălmuit-o și i-a poruncit să meargă acasă.

Zadarnic am încercat să-i spun că o iubeam, că îmi doream să o iau de soție. Ce m-a durut cel mai tare a fost faptul că ea s-a conformat și și-a urmat tatăl. I-am explicat că era majoră și conform legilor din România nimeni nu o putea lua de lângă mine împotriva dorinței ei.

A fost dusă acasă și încuiată. Mergeam ca un câine în spatele lor și-i imploram să-mi lase iubita. Ea plângea și se supunea, iar eu nu aveam nicio putere. Mă simțeam mizerabil, redus la zero. Mi-au închis poarta în nas și mi-au spus să o uit, să nu mai calc pe acolo. îmi venea să-mi smulg inima din piept și să i-o arunc iubitei mele.

Am bătut în poartă și le-am spus că o iubesc. Nu a fost chip să-i înduplec. M-am întors acasă distrus. Mama m-a luat în brațe, ca pe un copil.

— Vei găsi altă fată… O să treacă.

— Dar eu nu vreau alta, mamă! 0 vreau pe ea! O vreau pe Asla, nu înțelegi?

M-am dus în camera mea și am strâns la piept cearceaful ce păstra urmele de sânge. L-am sărutat și am stat așa, înfășurat cu el, ore întregi. într-o săptămână, am slăbit 10 kilograme. Nu puteam să mănânc, să dorm.

Tata are un amic medic și l-a chemat pe la noi. întâmplător, îl cunoștea pe tatăl Aslei. Mi-a povestit că iubita mea era deja în Istanbul. O măritaseară a doua zi cu un turc. I-au dat mulți bani și i-au interzis să vină vreodată în România. Primul meu gând a fost să mă urc în avion și să mă duc după ea. Răzvan, amicul tatei, m-a apucat de mânecă și m-a scuturat strașnic:

— Istanbulul e mare, Octav! în plus, cum ai putea să te apropii de o femeie măritată?

Brusc, am realizat că eram doi oameni care se iubeau nebunește într-o lume potrivnică. Eram despărțiți de două religii, două continente, legi și prejudecăți. Viața mea s-a împrăștiat în mii de cioburi.

De atunci, nu mai sunt eu. Un gol imens îmi pustiește sufletul și îmi amintește că zilele mele nu au sens. Lupt cu mine să depășesc aceste stări, dar nu reușesc. Probabil că am nevoie de ajutor, așa cum spun ai mei, dar nu știu cui să-l cer. Nu găsesc nici măcar o explicație pentru faptul că ea a acceptat așa de ușor să plece de lângă mine, după ce a insistat să fie a mea. și ce mă doare cel mai tare este că niciodată nu voi primi un răspuns.

Tot ce mi-a rămas este un cearceaf pătat cu sângele ei și iubirea ce mă macină ca un vierme. Sunt putred pe interior, iar la exterior doar un schelet cu haine de bărbat.

Povestea de viață prezentată în acest material este ficțională. Unele întâmplări sunt inspirate din viața reală, dar numele personajelor și anumite aspecte au fost modificate.

S-a despărțit de iubit după întoarcerea de la America Express, iar acum e îndrăgostită din nou. Ce spune vedeta despre cel care a cucerit-o
GSP.RO
S-a despărțit de iubit după întoarcerea de la America Express, iar acum e îndrăgostită din nou. Ce spune vedeta despre cel care a cucerit-o
Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

China trădează Rusia?! Ce a făcut președintele Xi Jinping la Moscova, nici Putin nu a știut
Playtech.ro
China trădează Rusia?! Ce a făcut președintele Xi Jinping la Moscova, nici Putin nu a știut
Vera are 73 de ani, dar arată ca la 23 de ani! Ce dietă neașteptată ține, de fapt, bruneta: 'Am renunțat să mai...'
Viva.ro
Vera are 73 de ani, dar arată ca la 23 de ani! Ce dietă neașteptată ține, de fapt, bruneta: 'Am renunțat să mai...'
Clienţii unei bănci mari din România au pierdut sume uriaşe în câteva minute. Un bărbat povesteşte cum i-au dispărut 36.000 de lei din cont
Observatornews.ro
Clienţii unei bănci mari din România au pierdut sume uriaşe în câteva minute. Un bărbat povesteşte cum i-au dispărut 36.000 de lei din cont
„Știam că am murit. Eram separat de trupul meu”. Mărturia unui bărbat căruia i s-a oprit inima
Știrileprotv.ro
„Știam că am murit. Eram separat de trupul meu”. Mărturia unui bărbat căruia i s-a oprit inima
Cele 5 zodii care pășesc cu dreptul în aprilie 2023. Bucurie maximă pentru Gemeni
FANATIK.RO
Cele 5 zodii care pășesc cu dreptul în aprilie 2023. Bucurie maximă pentru Gemeni
Ministrul de Interne al Austriei a fost la Bucureşti şi a rămas perplex: ”Aşa ceva el n-a mai văzut în Europa”. Ce l-a uimit
Orangesport.ro
Ministrul de Interne al Austriei a fost la Bucureşti şi a rămas perplex: ”Aşa ceva el n-a mai văzut în Europa”. Ce l-a uimit
Schimbări la Te cunosc de undeva! Anunțul surpriză făcut de Antena 1 astăzi
Unica.ro
Schimbări la Te cunosc de undeva! Anunțul surpriză făcut de Antena 1 astăzi
Horoscop 24 martie 2023. Gemenii sunt cuprinși de un neastâmpăr pe care nu-l pot controla, de obicei, pentru că îl consideră productiv
HOROSCOP
Horoscop 24 martie 2023. Gemenii sunt cuprinși de un neastâmpăr pe care nu-l pot controla, de obicei, pentru că îl consideră productiv
Noutăți de la UBER!
PUBLICITATE
Noutăți de la UBER!