MENIU CAUTĂ

Nu vrei să investești în costumul de Halloween 2018? Vezi ce articol vestimentar te salvează anul ăsta!

Distribuie

Ești în căutarea unor idei de costume pentru seara de Halloween sau chiar te gândești să-ți faci unul DIY dar nimic nu ți se pare destul de înfricoșător și cool? Te-am acoperit! Un tricou personalizat este salvarea!

Cu toții vrem să purtăm ceva în spiritul zilei de Halloween, dar uneori un costum inspirat din filmele de groază sau personaje Disney nu ne caracterizează și este prea folosit de-a lungul timpului. Să nu ne descurajăm!

Cum ar fi să apari la petrecerea organizată la birou sau în club cu ocazia acestei sărbători, care fie vorba între noi, a luat amploare în ultimul timp, într-un outfit glam și cool format din piesa de rezistenta: tricoul personalizat cu motive de Halloween?

Și cum totul este despre inovatie și creație, îți poți alege un tricou pe care il poți purta și după data de 31 octombrie. Saving money for the party!

Cele mai căutate modele de tricouri personalizate sunt cele cu zombie iar un make-up potrivit cu siguranță completează ținuta și vor realiza o apariție de neuitat! Pe www.tshirt-factory.ro s-a lansat o colecție nouă, dedicată special pentru Halloween 2018.

Iți poți găsi un tricou să te reprezinte și să-ți formezi ținuta din timp fară a-ți face griji pentru un buget exorbitant. Cu doar 50 de lei, îți poți concepe cel mai apreciat si memorabil costum de Halloween cu un tricou personalizat!

Copywriter: Cristina Stroiu, www.tshirt-factory.ro

Comentarii