Ingrediente: – un pachet de foi de plăcintă, |
Preparare:
1. Se rade dovleacul, se pune într-o cratiţă cu zahărul, 100 g unt şi vanilia.
2. Se aşază vasul cu umplutura pe foc mic şi se lasă să se călească, amestecând mereu până se înmoaie. Apoi se pune la răcit.
3. Se întind foile într-o tavă unsă cu grăsime. Se aşază mai întâi trei foi pe fundul tăvii, stropite între ele cu unt, pe a treia se presară griş, apoi se alternează foile cu umplutura de dovleac în mod egal. La sfârşit se pun trei foi fără umplutură.
4. Se dă la cuptor şi se coace la foc potrivit timp de 30 de minute.
Unica.ro
Îndrăgitul artist și iubitul lui n-au mai ținut cont de nimic și s-au sărutat în văzul lumii, pe stradă / FOTO
Viva.ro
Erau de nedespărțit, dar acum s-a aflat de ce Denisa Tănase s-a distanțat de sora ei, Raluca. Totul a pornit de la un fost iubit și mulți au rămas fără cuvinte când au auzit ce s-a întâmplat între ele: „N-am acuzat-o nicio secundă..."
Libertateapentrufemei.ro
Povestea căsniciei lui Mircea Diaconu cu Diana Lupescu: „Prima dată ne-am ținut de mână după ce ne-am căsătorit”
FANATIK.RO
Cum se conduce, de fapt, în mod corect o mașină diesel. Turația ideală pentru a proteja motorul și transmisia în perioada rece
Elle.ro
EXCLUSIV: Ana Ularu, despre cel mai nou serial Netflix în care joacă. Ce rol are actrița în Subteran: "Mă inspiră curajul personajului meu"
Unica.ro
Cristela Georgescu, dezbrăcată în zăpadă! Imaginile cu soția lui Călin Georgescu au devenit virale pe internet / FOTO
Observatornews.ro
Pericolul ascuns din uleiul de gătit. Ce arată un nou studiu
HOROSCOP
Horoscop 15 decembrie 2024. Capricornii au acces la propria intuiție, pot distinge cu mai multă ușurință și vor face alegeri mai înțelepte