De Anamaria Lembrau,

O echipă de cercetători suedezi a pornit în adâncuri la un an de la descoperirea de pe fundul Mării Baltice care a uimit lumea întreagă. Erau convinşi că expediţia lor va rispi orice speculaţie SF legată de obiectul cu formă bizară de OZN care a stârnit mirare, spaimă, pasiune.
Dar suedezii s-au întors mai miraţi decât au plecat. Pot spune despre obiect că are forma unei ciuperci cu un diametru de 18 metri, cu margini rotunjite, o înălţime de aproximativ 3 metri şi un orificiu în partea de sus de forma unui ou. Dar lucrurile clare se opresc aici.
Scafandrul Peter Lindberg, citat de Daily Mail, povesteşte că, în prima fază, a fost convins că obiectul este o piatră oarecare, dar când a ajuns mai aproape şi-a dat seama că e „orice altceva”. „Este cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut în întreaga mea carieră”, continuă el, iar un coleg completează şi mai uluit: „Nu pot explica nimic din ce am văzut acolo. Am coborât să aduc răspunsuri la lumină şi m-am întors cu şi mai multe întrebări”.
Iată ce nu înţeleg specialiştii, nici după expediţia menită să facă lumină:

  • Pista de aproximativ 300 de metri de pe fundul mării care pare să ducă spre ciudatul obiect;
  • Obiectul prezintă urmele unei activităţi vulcanice (este ars în partea superioară), dar în acea zonă nu există vulcani subacvatici, iar acest lucru adânceşte misterul

Una peste alta, cercetătorii nu pot spune acum dacă obiectul a fost creat de natură sau e „ceva” artificial. Vezi AICI imagini din expediţia suedezilor.
Obiectul care a fost botezat aproape imediat OZN-ul din adâncuri a fost găsit acum un an şi a fost comparat, datorită formei sale, cu nava extraterestră Millennium Falcon din Star Wars.

 

Anamaria Prodan i-a înnebunit pe britanici cu ultima aparitie pe Instagram. Ce au scris jurnalistii din Anglia despre romanca
GSP.RO

Anamaria Prodan i-a înnebunit pe britanici cu ultima aparitie pe Instagram. Ce au scris jurnalistii din Anglia despre romanca

Horoscop 26 ianuarie 2020. Berbecii au parte de o zi deosebit de agreabilă
HOROSCOP

Horoscop 26 ianuarie 2020. Berbecii au parte de o zi deosebit de agreabilă