MENIU CAUTĂ

(P) Ghid pentru alegerea unui costum botez potrivit – sfaturi de la experții Couture Bebe

Distribuie

Pregătirea bebelușului pentru botez este o misiune destul de complicată și consumatoare de energie, atât pentru părinți, cât și pentru nași. În condițiile în care cea care a dat naștere minunii însuflețite trebuie să aibă în vedere pregătirea botezului și tot ce presupune acesta, s-a format tradiția ca părinții duhovnicești ai copilului să se ocupe de costumația celui mic.

Couture Bebe este un magazin online specializat în îmbrăcăminte și articole pentru copii, ce înțelege pe deplin nevoile părinților de a beneficia de soluții de vestimentație și nu numai. Reprezentanții magazinului sunt conștienți de faptul că nou născuții sunt centrul familiei, astfel că se impune a găsi pentru aceștia toate cele necesare pentru o îngrijire și o creștere adecvată. Astfel, produsele propuse pe site reușesc cu succes să atingă cote nemărginite. Grija pentru a completa fiecare ocazie specială cu o ținută pe măsură există și în ceea ce privește bebelușii.

De aceea, pe site beneficiază cei interesați și de posibilitatea de personalizare a trusourilor, a cutiilor special dedicate acestora, dar și a altor articole necesare în cadrul unui botez, ca de exemplu lumânările. Acest producător este apreciat pe piața de profil mai ales pentru faptul că prelucrează manual articolele, în serii mici sau unicate. Există posibilitatea de realizarea articolelor de interes de la zero.

Botezul este un eveniment dedicat lor, astfel că indiferent de tipul de costum botez ales, se dorește ca prezența celui mic să reprezinte ceva îmbucurător pentru invitați. Cu atât mai mult va ieși în evidență bebelușul cu cât vestimentația acestuia îi va scoate în față inocența, puritatea și frumusețea.

  • Costum pentru băiețel

Se dorește ca micuțul să aibă parte de confort optim prin vestimentația aleasă de nași. În acest sens, Couture Bebe propune variante diverse pentru costum botez. În alegerea celui potrivit, nașii se pot orienta după trăsăturile micuțului – culoare ochilor și a părului spre exemplu, pentru a opta pentru ceva care se armonizează cu acestea.

  • Rochița pentru fetiță

Neapărat fetița ar trebui să fie îmbrăcată într-o rochiță simpatică, de asemenea care să îi evidențieze trăsăturile. Simple sau cu detalii decorative diverse, modelele de rochițe propuse pe couturebebe.ro încântă printr-o estetică deosebită, dar și prin materiale înalt calitative.

Aspecte de urmărit în alegerea unui costum pentru botez adecvat

Iată care sunt detaliile de avut în vedere cu privire la această alegere.

Calitatea superioară a materialelor

Având în vedere faptul că pielea bebelușilor este mai sensibilă în primele luni din viață, neapărat alegerea trebuie să bifeze o calitate înaltă a materialelor. Cele recunoscute pentru modul în care asigură bebelușului confort, respectiv care nu favorizează alergiile, iritațiile etc. sunt bumbacul, inul, dar și combinații cu alte textile care de asemenea s-au dovedit prietenoase cu pielea micuților.

Cu toate că este vorba despre o zi în care hăinuțele vor fi purtate, se impune acest criteriu. Altfel, acestea vor rămâne o amintire peste ani. Trebuie alese materialele reprezentantive ale costumașelor și în funcție de anotimp, vara fiind preferate cele mai lejere și iarna cele mai călduroase.

Prețurile accesibile

Un cost super ridicat nu înseamnă neapărate o calitate înaltă, cum nici unul inferior una scăzută. Un echilibru între cost și costumaș trebuie să existe, raportarea la acesta fiind cea mai indicată. Găsesc cei interesați costume de botez pentru bebeluși, definite de un material calitativ, un design modern și la un preț rentabil pe couturebebe.ro. aceștia pot comanda produsele dorite online, urmând să le fie onorată comanda în timp util.

Comentarii