MENIU CAUTĂ
05 Apr. 2018 12:12

(P) Solutiile oferite de saloanele de ingrijire care se respecta

Distribuie

Femeile au tot dreptul să se răsfețe periodic la un salon de înfrumusețare. Indiferent cât de frumoase ar fi, nevoia de a-și curată tenul sau dorința de a-și schimba culoarea părului le determina să calce pragul saloanelor unde să lasă pe mâna experților pentru ca rezultatul să fie cel așteptat. Acolo hairstilistii știu exact ce nuanță de păr li se potrivește, câtă cantitate de vopsea trebuie folosită, ce tratamente necesită a fi făcute și anticipează astfel rezultatul final. În afară de profesionalismul cu care tratează ei situația, produsele de îngrijire provin de la brand-uri de renume care garantează calitate.

Cum au grijă partenerii Emisbeth de părul tău

Cele mai multe produse profesionale nu apar în reclamele de la TV sau de la radio, așadar este nevoie de o cercetare mai amănunțită. Saloanele care au ales să colaboreze cu emsibeth.ro au înțeles cât este de importantă calitatea superioară a produselor, programele de instruire tehnică și seminariile moderne organizate. Plăcute la atingere și frumos parfumate, produsele cuceresc fără doar și poate o categorie tot mai largă de public. Reușesc să mulțumească nevoile clienților săi și vine cu soluții practice la orice. Dorința permanentă de îmbunătățire are ca reper feedback-ul primit în urma utilizării produselor profesionale care reușesc să se „infiltreze' tot mai mult în saloanele cu pretenții.

Profesionalistii de la salon au în vedere tipul de păr pe care îl ai și nu folosesc produse  dedicate părului gras pe unul uscat sau invers. În orice caz, clienta trebuie să specifice stilistului acest aspect pentru că rezultatele să fie cele dorite. Produsele sunt concepute diferit, în funcție de nevoile părului iar cele destinate părului gras nu au în compoziție multe uleiuri ci mai mult substanțe cu rol de curățare și înlăturare a excesului de sebum. Saloanele bune evită să folosească produse dure pentru scalp, în special care conțin mulți detergenți.

Hidratarea este elementul pe care își concetrează atenția experții, pentru ca în timp părul să capete strălucire, volum și să nu se electrizeze. Sunt de evitat produsele cu sulfați, pentru că ar putea afecta scalpul atunci când sunt aplicate la rădăcină. Uneori se crede că părul gras nu are nevoie de hidratare însă în realitate vârfurile uscate au aceeași nevoie de balsam sau de mască hidratantă.

Femeile care optează pentru un tratament de întărire a părului trebuie să beneficieze exclusiv de produse profesionale în acest sens, deoarece există riscul ca cele din comerț să degradeze părul, făcându-l să își piardă din proteina sa naturală.

Ce produse oferă Emsibeth clienților săi?

Părul odată vopsit are nevoie de protecție a culorii pe o perioadă cât mai îndelungată. În acest sens, a fost conceput Colordefend care curață delicat părul, lăsându-l moale și mătăsos. Compoziția sa pe baza de ulei precum și proteinele de grâu mențin culoarea intensă și strălucitoare, îl hidratează, îl hrănește și îl face mai puternic. Fără doar și poate, acest produs se pliază pe nevoile tuturor celor care au decis să își schimbe culoarea părului și nu numai.

După întreaga procedură de vopsire, părul trebuie masat cu un balsam care să îi redea finețea. Aici intervine Whim Color Conditioner care îl hidratează, corectează sau îmbunătățește și îl face ușor de manevrat. Avantajul său este acela că nu lasă urme și nu pătează pielea.

Căderea părului este o problemă frecvent întâlnită în rândul femeilor, iar asta se pune pe seama unei îngrijiri necorespunzătoare asociată unui deficit de vitamine. Din fericire soluția vine cu tratamentul termic pentru îngrijirea părului slab care are tendința de a cădea. Apă termală care îi intră în compoziție alături de cimbru, rozmarin și extracte de struguri, revigorează și regenerează părul, îmbunătățind circulația sanguină și metabolismul celular. Toate astea au ca rezultat final împiedicarea căderii părului.

Aspirantele la un păr drept și mătăsos trebuie să își orienteze atenția către saloanele care au gama de produse Keyliss. Această se preocupă atât de procedura de îndreptate cu keratina din cadrul salonului, cât și de îngrijirea părului de după care devine mai sensibil și mai pretențios. Șamponul și balsamul ușurează această sarcină, ajutând la menținerea și prelungirea efectelor cosmetice ale tratamentului de îndreptare de la salon. Contribuie la obținerea unui păr moale, strălucitor și ușor de pieptănat.

Produsele de îngrijire profesionale au devenit un must-have atât pentru proprietarii de saloane, cât și pentru clienții care apelează la astfel de servicii. Soluțiile de îngrijire a podoabei capilare sunt numeroase la Emsibeth.ro, iar rezultatele sunt garantate. Principalul scop este acela de a produce bunăstare, înțelegând nevoile clienților, oferind eficiență, fiabilitate și performanță.

Comentarii