Mergi direct la conținut »
Previziuni Urania pentru perioada 23 februarie - 1 martie 2019. Planeta Venus va intra în zodia Vărsătorului
Horoscop Libertatea > Lifestyle

Previziuni Urania pentru perioada 23 februarie – 1 martie 2019. Planeta Venus va intra în zodia Vărsătorului

De Petre Dobrescu,

Citește previziunile Uraniei: Berbec În prima parte a zilei de 23 februarie, efort de a menține relațiile parteneriale într-un registru confortabil, politicos sau util pentru viitorul relației ori al proiectului comun de viață și activitate pe care îl susțin. Între 23 februarie, după ora17.56, și sfârșitul zilei de 25 februarie, bănuieli cu privire la onestitatea demersurilor făcute de unele persoane care ar putea să le lezeze niște interese materiale. Senzația că sunt păcăliți în chestiunile de interes patrimonial. Uneori, tendința de a depăși măsura prin insistență, nerăbdare sau egoism. Între 25 februarie, după ora 23.20, și dimineața zilei de 28 februarie, preocupări legate de formarea profesională, pentru care caută cele mai bune soluții de continuare și aprofundare a studiilor. Adulții vor încerca să-și depășească statutul prin integrarea în instituții și structuri profesionale care să le permită să se afirme și să progreseze, uneori, luând în calcul și organismele de dincolo de granițele țării, pentru prestigiul sau deschiderea acestora. Între 28 februarie, după ora 8.48, și 1 martie, momente speciale în viața profesională, în care Berbecii vor fi nevoiți să-și apere statutul, funcția, autoritatea ori să-și susțină inițiativele și deciziile împotriva unui curent general de opinie care nu le e favorabil. În după-amiaza zilei de 1 martie, Venus va intra în zodia Vărsătorului. Micul Benefic va marca până pe 26 martie, în chip plăcut, sectorul relațiilor cu prietenii, dându-le nativilor posibilitatea să întâlnească persoane speciale (vedete, oameni importanți) cu care să dezvolte relații de prietenie. Berbecii vor trece alături cunoștințele apropiate prin situații speciale, mai puțin obișnuite. În următoarele două săptămâni, acestea se vor menține în registrul plăcut sau util lor. Întreaga săptămână, nativii vor face efortul de a câștiga bani din muncă sau de a rezolva un litigiu salarial.

Ad placeholder

Taur
În prima parte a zilei de 23 februarie, atenție îndreptată spre stările organice care le dau semnale discrete. Conduită prudentă și rezervată la locul de muncă cu intenția de a evita conflictele și complicațiile inutile în relația lor cu colegii de muncă. Între 23 februarie, după ora 17.56, și sfârșitul zilei de 25 februarie, ostilitate fățișă manifestată de unele persoane cu care nativul se află în relații parteneriale, consfințite prin contracte și acte oficiale (căsătorie, colaborare, afaceri). Premise pentru confruntări drastice de opinie, divergențe, antipatie fățișă, ostilitate declarată. Evoluție delicată în cadrul unor anchete unde acuzațiile vor fi greu de combătut în absența unor argumente credibile și a unor mărturii certe. Între 25 februarie, după ora 23.20, și dimineața zilei de 28 februarie, posibilitatea de a începe procedurile oficiale pentru deschiderea unei succesiuni, a unui partaj sau a ieșirii din indiviziune; semnare de acte oficiale privitoare la bunurile patrimoniale ce ar urma să le revină nativilor. Se creează contexte avantajoase din punct de vedere juridic pentru ca unor Tauri să li se acorde susținere materială din partea structurilor oficiale (asociații, fundații, ministere, etc.). Între 28 februarie, după ora 8.48, și 1 martie, momente solicitante pentru cei născuți în zodia Taurului din punctul de vedere al opțiunii profesionale sau al convingerilor și opiniilor în numele cărora ar trebui să ia decizii importate pentru viața lor publică și/sau profesională. În după-amiaza zilei de 1 martie, Venus va intra în zodia Vărsătorului, semn în care va rămâne până pe 26 martie, posibile tulburări generate de ipostazele riscante, periculoase sau de împrejurările complicate și riscante cărora nativul trebuie să le facă față în nume personal (renume, autoritate) sau în numele funcției și al responsabilității ce le revine.

Gemeni
În prima parte a zilei de 23 februarie, stare generală destinsă; Gemenii vor avea disponibilitate pentru relaxare și distracții. Între 23 februarie, după ora 17.56, și sfârșitul zilei de 25 februarie, nemulțumiri la locul de muncă, ce pot avea surse diferite: relația dizarmonică cu unul sau mai mulți colegi ori cu un șef, evenimentele care se petrec în cadrul instituției unde își desfășoară activitatea și care le dau programul de muncă peste cap îi pun pe gânduri cu privire la posibilele consecințe pe care le poate avea aplicarea unui nou cadru legislativ în plan salarial. Nici din punctul de vedere al sănătății, lucrurile nu evoluează mulțumitor: disfuncțiile organice, de natură endocrină, se pot acutiza în acest răstimp, infecții trenante, nevoia de a recurge la mici intervenții chirurgicale sau la proceduri bazate pe tăiere, înțepare (puncție, infiltrație), complicații stomatologice. Între 25 februarie, după ora 23.20, și dimineața zilei de 28 februarie, context favorabil discuțiilor pe chestiuni de principiu (economic, juridic, relațional) în vederea finalizării unui contract sau a unei înțelegeri (colaborare, afaceri, dar și căsătorie). Între 28 februarie, după ora 8.48, și 1 martie, rigiditate în privința dreptului lor de intrare în posesia unui beneficiu material care întârzie să se concretizeze. În general, deși sunt persoane abile în a negocia, a dialoga și a se adapta unei situații de moment, totuși, în acest răstimp, Gemenii se vor dovedi inflexibili, neacceptând să facă vreo concesie sau să cedeze ceva din ceea ce cred ei că li se cuvine. În după-amiaza zilei de 1 martie, Venus va intra în zodia Vărsătorului, semn în care va rămâne până pe 26 martie, influențându-le în acest răstimp, în chip favorabil, lumea gândurilor înalte și a reprezentărilor menite să le permită afirmarea de sine prin profesie, conștiință, performanță, ipostaze publice.

Ad placeholder

Citește previziunile pentru toate zodiile pe pagina HOROSCOP URANIA

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume” » Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
PARTENERI - GSP.RO
La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume” » Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Bomba bombelor pentru clanul Duduianu! Șeful interlopilor NU a murit, de fapt
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Bomba bombelor pentru clanul Duduianu! Șeful interlopilor NU a murit, de fapt
Horoscop 5 august 2020. Taurii fac evaluări greșite, mai ales în cauzele unor probleme din familie
HOROSCOP
Horoscop 5 august 2020. Taurii fac evaluări greșite, mai ales în cauzele unor probleme din familie
RECOMANDĂRI
Parteneri
Ad placeholder
Parteneri
Parteneri
Close
Închide
  Close