Mergi direct la conținut »
(Publicitate) Casa la gri. Ține cont de spuma izolatoare și vei face o treabă bună
Lifestyle Libertatea > Lifestyle > (Publicitate) Casa la gri. Ține cont de spuma izolatoare și vei face o treabă bună

(Publicitate) Casa la gri. Ține cont de spuma izolatoare și vei face o treabă bună

Dacă îți faci casă nouă sau dacă îți renovezi casa complet, știi clar că trebuie să izolezi bine totul, pentru a putea beneficia de confort termic și ca să nu riști probleme cu umezeala. La apartament, nu toate depind de tine, vecinul de sus putându-te inunda și izolarea mai bună a blocului putând întârzia din lipsă de consens, dar la casă, toate țin numai de tine.

Ca să alegi spuma izolatoare pentru etapa la gri ai mai multe motive.

Unul care le înglobează pe toate: aceasta îți garantează confort pentru optzeci de ani.

Izolațiile pentru acoperiș au legătură inclusiv cu interiorul casei. Pe timpul iernii, căldura din casă nu poate fi pierdută prin acoperiș, fiindcă ar însemna o risipă și centrala sau șemineul ar fi solicitat/ă mult mai mult pentru mai puțin. Este de datoria ta să aplici cel mai bun material existent pe piață și astfel să scazi valoarea facturilor.

Spuma izolatoare, material performant

Spuma izolatoare este cel mai bun izolator termic pentru construcții, depășind prin caracteristicile sale performanțele altor materiale. Spuma poliuretanică cu celulă deschisă, obținută de la producători de top și aplicată în mod profesionist, acționează puternic, uniform și pe o durată extrem de mare, care nu se regăsește nici măcar la plăcile de vată minerală: 80 de ani.

Aceeași performanță de necombătut apropo de izolații pentru acoperiș există și în planul hidroizolator. Vaporii de apă fac multe probleme în podurile caselor neizolate bine, vechi sau noi, fără nicio diferențiere, așa că a îi lăsa să treacă înspre afară este indicat. Fără o izolație corepunzătoare, vaporii condensează și slăbesc structurile până la distrugerea lor, în timp.

Grindeanu a împărțit funcții pentru fetele a doi senatori PNL și PSD. Mediile pe care le-au obținut, după proba scrisă și interviu
Recomandări

Grindeanu a împărțit funcții pentru fetele a doi senatori PNL și PSD. Mediile pe care le-au obținut, după proba scrisă și interviu

Cum poate un material izolator precum spuma poliuretanică să asigure lucrul acesta? Procesul de obținere a spumei constă în amestecarea în anumite condiții a doi compuși chimici, non-toxici, și păstrarea rezultatului în anumite condiții speciale. La fel de important este și pregătirea în prealabil a modului de pulverizare, de aplicare efectivă; fix pentru asta, există firme specializate precum Isoterm.ro

Sunt două tipuri de spumă poliuretanică: spumă cu celulă închisă, care este pur și simplu o barieră termică, fonică și a apei, și cea cu celulă deschisă, perfectă pentru toate izolațiile de acoperiș, pentru toate tipurile de acoperiș.

Ce trebuie să știi pentru casa la gri

Revoltător! Ce a pățit eleva care a denunțat că școala a luat banii din bursele date de OMV Petrom
Recomandări

Revoltător! Ce a pățit eleva care a denunțat că școala a luat banii din bursele date de OMV Petrom

În etapa la gri a construirii casei, a izola casa este o subetapă obligatorie. Degeaba îți izolezi bine pereții și pui termopan dacă lași acoperișul în voia capriciilor vremii. Oricum, căldura circulă într-o locuință mai mult în plan vertical decât în plan orizontal, așa că faci o treabă bună numai dacă acorzi atenție maximă izolației de spumă.

Casa la roșu ajunge casă la gri după montarea învelitorii acoperișului, după izolarea acestuia, după montarea tâmplăriei exterioare și ulterior lucrărilor de instalații termice, electrice și de apă. Lucrurile sunt clare, de făcut o dată pentru mai multe zeci de ani. Izolația trebuie să dureze cât acoperișul, iar spuma poliuretanică rezistă chiar mai mult!

Ține cont de spumă și astfel vei ține cont de confortul căminului tău. Spor la treabă!

Close
Închide
  Close