La ora actuală se identifică o multitudine de variante. Chiar dacă de multe ori, aspectele ce țin de vestimentația masculină sunt neglijate, un lucru este cert costumele masculine asigură aprecieri în toate cercurile sociale importante.

Ultimele tendințe în modă readuc la viață costumele cu dungi. Un plus de stil definitoriu ce vizează alegerea costumelor constă în calitatea acestora și nu numai. Reperul recomandat pentru cei interesați este ZITTO. Catalogul magazinului prezintă modele diverse menite să întregească outfit-ul din cadrul unei arii extinse de evenimente.

Tipuri de costume cu dungi – cum trebuie purtate pentru un look impecabil?

Costumele cu dungi au reușit să se mențină în topul căutărilor pe o perioadă lungă de timp, iar acest lucru definește din start răspunsul la întrebarea de ce sunt acestea recomandate de designeri și nu numai. Acestea sunt în principiu asociate cu stilul formal, asigurând acea aură de seriozitate și de profesionalism totodată. Modelele nu se opresc doar la simplele dungi. Modul în care acestea sunt dispuse completează într-un fel sau altul aspectul general pe care îl conferă purtătorului. 

Dungile distante – autoritate și eleganță la superlativ

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”
Recomandări

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”

Acest model de costum este ideal pentru cei care vor să își pună în valoare corpul sculptat datorită orelor de exerciții speciale de la sala de sport. Mai mult decât atât, un costum cu dungi distanțate, conferă un plus de efect al umerilor lați. Acest artificiu de stil, care pare la prima vedere nesemnificativ garantează o statut autoritar, impozant. Pe Zito.ro varianta online a magazinului specificat anterior, cei interesați găsesc o variantă contemporană a acestui model în costumul slim fit gri deschis cu dungi bordo

Costumele cu dungi apropiate

Este cunoscut faptul că dungile verticale au proprietatea de a oferi acea iluzie optică de înălțime. Odată cu înălțimea vine la pachet și subțierea siluetei. Variantele din portofoliul ZITTO sunt destinate să sublinieze liniile corpului datorită croiului ușor cambrat. Dungile apropiate sunt aproape insesizabile, dar totuși este cheia unui aspect elegant care denotă bunul gust.

Adrian Sina, „Ambasador” pentru armata pakistaneză. Postarea jignitoare pusă pe Instagram
Recomandări

Adrian Sina, „Ambasador” pentru armata pakistaneză. Postarea jignitoare pusă pe Instagram

Cum se asortează un costum cu dungi?

Când vine vorba despre alegerea ținutei, acest lucru devine aproape o artă. Este adevărat că un costum cu dungi este piesa de rezistență, dar pentru ca pachetul să fie complet, aceste articole trebuie puse în valoare. Spre exemplu este recomandată evitarea unei cămăși cu dungi. În acest mod, se pierde din valoarea estetică a costumului în sine. O cămașă simplă, eventual în nuanța dungilor sacoului este de preferat. 

Sacourile masculine- ce importanță au nasturii?

Nasturii sunt elementele de bază ce încadrează orice costum bărbătesc. Numărul și modul acestora de a fi dispuși sunt aspecte importante, acest lucru fiind atestat și de regului ale bunelor maniere. Spre exemplu, o dovadă de emancipare constă în faptul că nasturii de la sacou nu trebuie să fie toți închiși. 

În tendințele actuale se evidențiază sacourile cu două rânduri de nasturi. Dispunerea pe două rânduri face parte din accesoriile integrate în costum. De aceea reprezintă un plus din start, fără a mai fi nevoie de alte detalii. 

Renovat cu 8 milioane de lei acum un an, din bani europeni, spitalul din Eforie Sud se prăbușește peste pacienți
Recomandări

Renovat cu 8 milioane de lei acum un an, din bani europeni, spitalul din Eforie Sud se prăbușește peste pacienți

Sacourile și costumele sunt etichetate de multe ori greșit. O mentalitate de mult apusă ce spune că un costum se potrivește doar persoanelor slim fit este eronată. Detaliul centimentrilor în plus ai siluetei pot fi ușor mascați cu ajutorul reverelor sau a unui croi drept. 

Un avantaj al sacourilor cu două râduri de nasturi este reprezentat de elementul practic. În acest sens, nasturii nu trebuie descheiați de fiecare dată când este necesară așezarea la masă. Este recomandat ca un sacou să fie încheiat pentru un plus de stil. Cele cu două rânduri de nasturi sunt valorificate în acest fel și când vine vorba de stat în picioare. Magazinul ZITTO dispune de diferite modele de costume care sunt prevăzute cu 6 nasturi, dispuși pe două rânduri. Cei care adoptă un stil rafinat găsesc pe Zito.ro o paletă vastă de articole ce stau sub semnul tendințelor de actualitate.

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult
HOROSCOP

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult