Mergi direct la conținut »
(Publicitate) Cum sa renovezi casa intr-un mod frumos si economic
Lifestyle Libertatea > Lifestyle > (Publicitate) Cum sa renovezi casa intr-un mod frumos si economic

(Publicitate) Cum sa renovezi casa intr-un mod frumos si economic

Renovezi pentru ca doresti sa ai o casa care sa arata mai frumos, si sa fie mai confortabila. Ia in considerare planul de renovare a casei ca un plan de afaceri, sau ca un proiect special pe care il incepi de la zero. Daca angajezi un profesionist, acesta va face planul pentru tine, dar daca doresti sa economisesti bani, primul pas este sa-ti asumi responsabilitatea proiectului si sa-l faci singur. Cheia pentru renovarea casei intr-un mod frumos dar economic, este planificarea eficienta a intregului proces.

Bugetul

Deoarece doresti sa renovezi intr-un mod economic, este necesar sa decizi care sunt cerintele si limita de cheltuieli totale. Este important sa stii ca nu poti supraestima bugetul, asa ca ce poti face este sa-l subestimezi si apoi sa continui sa cauti lucrurile de care ai nevoie. Aloca intotdeauna o suma mai mica pentru orice articol, pentru ca o renovare totala a casei implica de cele mai multe ori costuri surpriza.

Cercetare

Vei fi surprins de numarul de optiuni pe care le ai odata ce incepi cercetarea. Lampa frumoasa care ti-a placut de la un anumit brand, poate fi achizitionata la un pret mai mic din alta parte. Deci, atunci cand renovezi casa cu un buget fix, retine ca daca cercetezi pentru a gasi mobilierul pe care il doresti, vopseaua sau o cada freestanding pe care credeai ca nu ti-o poti permite, este posibil sa gasesti cea mai mare parte din articole la un pret mic. Profita de magazinele online, magazinele cu reduceri si de magazinele cu mobilier second hand, si vezi cat de mult poti economisi.

Camerele mici nu trebuie sa para mici

Daca renovezi pentru a face o casa mica sa para mai mare, o modalitate ieftina si frumoasa de a atinge acel obiectiv este de a folosi oglinzi. Este o tehnica ieftina, dar este folosita chiar si de cei mai renumiti arhitecti.

Bucataria si spatiul de depozitare

Atunci cand renovezi, cu siguranta vrei sa scapi de multe lucruri inutile pentru a beneficia de mai mult spatiu de stocare. Utilizarea bucatariei la capacitate maxima te poate ajuta sa minimalizezi problemele de depozitare. Pentru a face acest lucru cu un buget redus, fie poti face singur cateva dulapuri mici din materiale reciclate, fie poti profita de magazinele cu reduceri.

Tatăl unuia dintre copiii intoxicați cu gaze la Școala 133: «A fost cumplit»
Recomandări

Tatăl unuia dintre copiii intoxicați cu gaze la Școala 133: «A fost cumplit»

Renovarea baii

Poti fi surprins de numarul de accesorii ieftine de care ai nevoie in baie, dar de calitate, pe care le poti achizitiona pentru a-ti reface baia. Daca doresti sa instalezi un nou vas de toaleta, poti verifica site-urile care ofera comparatii de pret, si sa alegi cel mai ieftin articol. Daca nu intentionezi sa instalezi obiecte noi, poti schimba aspectul toaletei cu o vopsea speciala, poti vopsi de asemenea dulapurile, si poti inlocui dusul.

Renovarea podelei

Daca ai un buget fix, atunci renovarea podelei ar putea parea costisitoare. Daca nu poti gasi un parchet care sa se incadreze in bugetul tau, atunci ar trebui sa investesti in schimbarea obiectelor din casa, pentru a se potrivi cu parchetul pe care il ai deja.

Close
Închide
  Close