MENIU CAUTĂ

(Publicitate) De unde cumperi matci carpatine de calitate

Distribuie

Asa cum bine stim cu totii, intr-un stup de albine matca ocupa rolul suprem in dezvoltara acestuia. Matca este deci cea mai importanta entitate dintr-un stup, rolul ei fiind acela de procreere si de perpatuare a familiei albinelor.

Intr-un stup de albine, matca este foarte usor de deosebit. In primul rand este mai mare decat albinele lucratoare dar si decat trantorii.

Pentru apicultori, gasirea unei surse de incredere pentru achizitia unei matci carpatine de calitate reprezinta o provocare. Pretul unei astfel de matci nu este intocmai unul foarte mic, iar nevoia unei matci de calitate este mare. Drept urmare, o achizitie dezamagitoare se poate dovedi a fi de-a dreptul dezastruoasa pentru intreaga productie de miere.

De ce sa alegi matcile carpatine?

Matcile carpatine sunt foarte apreciate de crescatorii de albine de la noi. In primul rand ar trebui sa mentionam faptul ca matcile carpatine reprezinta o rasa autohtona recunoscuta oficial, avand de asemenea foarte multe calitati.

Prezenta pe meleagurile noastre de foarte mult timp, matcile carpatine reprezinta o specie apreciata de catre apicultori din mai multe motive:

  • Este foarte blanda si ajuta foarte mult apicultorul in munca de zi cu zi;
  • Sistemul imunitar al acestei rase de matci este foarte puternic si nu s eimbolnavesc;
  • Nu prezinta tendinta de furtisag decat rareori;
  • Propolizeaza moderat;
  • Evolutia lor in sezonul de primavara este uimitoare, iar in timpul verii evolutia depinde strict de sursele de polen si de nectar pe care le are la dispozitie.

Desigur ca acestea sunt doar cateva dintre principalele motive pentru a alege matcile carpatine. Achizitionand matci autohtone romanesti, vei descoperi si alte motive de care te vei bucura mai apoi.

Cu toate acestea, intrebarea este de unde sa cumperi aceste matci carpatine. Nu putini sunt cei care au cumparat matci de la diferite persoane, iar mai apoi au constatat faptul ca matcile achizitionate sunt foarte slabe. Nevoia unei surse de incredere pentru achizitia matcilor este asadar evidenta.

Recomandarea noastra este www.apis-donau.ro, un producator de produse apicole apreciat in intreaga lume pentru calitatea matcilor comercializate dar si pentru profesionalismul de care dau dovada in colaborarea cu clientii.

Alege Apis Donau pentru achizitionarea matcilor carpatine

Matcile carpatine reprezinta o alegere a multor apicultori, iar motivele care justifica aceasta alegere au fost prezentate mai sus. Problema apare insa atunci cand trebuie sa gasesti o sursa de la care sa achizitionezi matcile. Sunt putine surse de incredere si la fel de putini sunt apicultorii care isi doresc sa achizitioneze o matca de proasta calitate.

La Apis Donau vei gasi matci carpatine de inalta calitate si nu numai. Ce ii recomanda pe cei de la www.apis-donau.ro?

  • Experienta: Apis Donau activeaza in domeniul apiculturii inca din anul 1905, activitatea fiind inmanata de la o generatie la alta;
  • Calitatea este principalul obiectiv al celor de la Apis Donau. Toate eforturile depuse au scopul de a obtine materiale de calitate, ceea ce i-a ajutat sa obtina acest istoric indelungat cu care astazi se mandresc;
  • Materialul Biologic pus la dispozitia clientilor Apis Donau este foarte bogat. Vei putea achizitiona de la ei nu numai matci carpatine ci si alte rase (Buckfast, Carnica, Caucaziene, Italiene) dar si familii de albine sau chiar stupi si alte accesorii. De asemenea, clientii au la dispozitie varianta de achizitionare a unor matci imperecheate natural sau matci iernate, inseminate artificial (care pot fi iernate sau nu) dar si alte optiuni atractive;
  • Numarul mare de clienti multumiti: am decis sa cerem mai multe pareri despre Apis Donau apicultorilor care au comandat material biologic de la ei si am primit doar cuvinte de lauda.

Ai nevoie de matci de calitate pentru productii generoase si profitabile? Alege matcile carpatine de pe Apis Donau si cu siguranta vei fi foarte multumit de performantele obtinute.

Comentarii