Din oferta companiei LED-Zone nu lipsește categoria cu benzi LED – categorie diversă despre care vor fi oferite în rândurile ce urmează o mulțime de informații. Mai mult decât atât, LED-Zone propune pentru publicul român și soluții de iluminat pentru sărbători – instalații LED  variate, ce vin la pachet cu o serie însemnată de beneficii.

De ce soluțiile de iluminat bazate pe tehnologia LED sunt o recomandare?

Extrăgând esența din toate studiile efectuate asupra tehnologiei LED, ies în evidență 4 beneficii majore. Întocmai după cum și compania LED-Zone afirmă, soluțiile de iluminat cu LED sunt cu mult mai eficiente în sensul că tot ce ține de consum poate fi redus cu până la 90%, comparativ cu alternativele clasice de iluminat.

Durabilitatea soluțiilor de iluminat pe bază de LED este un alt avantaj de interes. Astfel de produse, așa cum sunt disponibile și în stocul de pe led-zone.ro, sunt o idee mai robuste faţă de corpurile clasice de iluminat, însă autonomia lor poate atinge 50.000 de ore.

Vorbim de iluminatul LED ca de o soluție sigură pentru faptul că nu se încălzește în exces, așa cum se întâmplă în cazul alternativelor clasice.

Un ultim, însă nu cel din urmă avantaj, ține de protecția oferită mediului înconjurător. Produsele cu LED disponibile pe led-zone.ro sunt create din materiale nontoxice și reciclabile, deci sunt ecologice.

Instalații LED pentru sărbători – pentru un Crăciun ecologic în adevăratul sens al cuvântului!

În cadrul magazinul online led-zone.ro regăsesc cei interesați și o categorie aparte cu instalatie sarbatori. Compania LED Zone pune la dispoziția publicului instalații LED pentru interior și exterior, figurine gonflabile pentru exterior, dar și o serie extinsă de brazi cu fibră optică.

Vorbim de diversitate la capitolul instalații LED. Publicul poate achiziționa de aici instalație cu minileduri, instalații de Crăciun de dimensiuni diferite și cu număr diferit de becuri. O mare parte din instalațiile disponibile beneficiază acum de reduceri de preț – un mare avantaj, mai ales acum în preajma sărbătorilor!

Categoria cu instalații pentru exterior pare a fi cu mult mai spectaculoasă în sensul că potențialii clienți regăsesc aici instalații LED tip ghirlandă prezentate pe diferite forme. Este vorba de instalațiile în formă de brad, inimă, om de zăpadă, stea, glob și nu doar atât. Există și instalații cu fir cauciucat, ideale spre a fi montate în spațiul exterior. Fiecare produs disponibil pe led-zone.ro este însoțit de toate informațiile de interes pentru clienți. Scopul este cel de a-i ajuta pe aceștia să facă alegerile potrivite.

Categorii extinse de produse, toate bazate pe tehnologia LED

Pe lângă produsele despre care s-a vorbit anterior, există și alte produse de interes disponibile la LED-Zone. Amintim aici printre altele despre aplice, becuri, pendule, module, indicatoare, lămpi pentru birou, lustre, tuburi, corpuri, spoturi, panouri, plafoniere, proiectoare, panouri solare și nu numai – toate având la bază tehnologia LED.

Benzile LED de la LED-Zone – soluția ecologică pentru iluminare optimă!

Compania LED-Zone pune la dispoziția publicului interesat în cadrul site-ului oficial o categorie selectă de benzi LED. Diversitatea este la ea acasă aici, în sensul în care clienții pot face achiziția în funcție de culoarea lumii, intensitatea acesteia, fluxul luminos, gradul de protecție, puterea de control a utilizatorului și nu numai.

Benzile LED disponibile pe led-zone.ro sunt o variantă ideală pentru a decora vitrinele magazinelor, dar și pentru punerea în evidență a unor obiecte de mobilier. De asemenea, benzile LED de la LED-Zone pot fi folosite și ca alternativă pentru iluminarea grădinii.

Pe led-zone.ro regăsesc cei interesați benzi LED de puteri diferite, dar și profile pentru bandă și componente de alimentare, de asemenea de intensități diferite.

Date de contact LED-Zone

Bd. Timișoara, Nr. 84, Complex Comet, A178, sector 6, București

Comenzi telefonice: 0726 715 365 / [email protected]

Consultanță tehnică: 0728 964 967 / [email protected]

Service și garanție: 0774 066 455 / [email protected]

Gina Pistol i-a ruinat cariera unei vedete în doar 7 luni de relație: „Ce face cu ea? E mai mare ca el! Îi mănâncă toți banii”
PARTENERI - GSP.RO
Gina Pistol i-a ruinat cariera unei vedete în doar 7 luni de relație: „Ce face cu ea? E mai mare ca el! Îi mănâncă toți banii”
Horoscop 22 ianuarie 2021. Vărsătorii se văd prinși în capcana responsabilităților pe care nu le înțeleg
HOROSCOP
Horoscop 22 ianuarie 2021. Vărsătorii se văd prinși în capcana responsabilităților pe care nu le înțeleg
VIDEO. Gestul făcut de Melania Trump când a coborât din avion. Imaginile au devenit virale
Știrileprotv.ro
VIDEO. Gestul făcut de Melania Trump când a coborât din avion. Imaginile au devenit virale
Celebra gimnastă a ţării a ajuns omul străzii. ŞOC: întreţine relaţii intime pentru bani
Telekomsport
Celebra gimnastă a ţării a ajuns omul străzii. ŞOC: întreţine relaţii intime pentru bani
Un smartphone nou? Află ce trebuie să ai ca să fii cool (PUBLICITATE)
PUBLICITATE
Un smartphone nou? Află ce trebuie să ai ca să fii cool (PUBLICITATE)