Mergi direct la conținut »
(Publicitate) Top 5 situații în care un fotoliu de masaj performant este util

Fotoliul de masaj poate fi investiția ta într-un instrument care să te ajute să te relaxezi și să-ți ameliorezi problemele de sănătate. Musculatura, oasele și încheieturile au foarte mult de suferit din cauza posturii incorecte adoptate la birou. Această ținută se poate corecta cu ajutorul unui scaun care tratează, în condiții de confort, hernii, probleme cervicale, discopatii, spondiloze, cifoze sau dureri lombare.

De asemenea, relaxarea în timpul zilei îți oferă condițiile necesare unui somn odihnitor de noapte. Cele mai bune scaune de masaj au funcții care utilizează tehnologii înalte pentru a te relaxa și recupera dintr-o stare tensionată. Acasă, fotoliul de masaj poate deveni micul tău colț de rai, în care să-ți începi și să-ți închei ziua savurând o cafea, citind cartea preferată, urmărind un film sau ascultând muzică.

Înlocuirea scaunului clasic de la birou cu unul de masaj este o garanție a posturii corecte a corpului, a momentelor de relaxare în timp ce lucrezi și a recuperării stării fizice și psihice optime.
Funcția de masaj a spatelui contribuie la ameliorarea durerilor

Dincolo de funcția de relaxare, masajul are și un rol terapeutic. Tehnologia aplicată de producătorii de scaune de masaj este inspirată din normele de recuperare medicală. Fotoliul de masaj îți identifică înălțimea și greutatea și personalizează fiecare sesiune în funcție de punctele nevralgice și zonele dureroase ale corpului. În continuare, brațul mecanic aplică diferite tehnici de masaj adaptate la configurația corpului tău, tratând fiecare grupă de mușchi în parte.

Masajul prin încordare revigorează mușchii încordați

O altă funcție de recuperare a fotoliilor este masajul prin frământare, care ameliorează durerile de spate și revigorează mușchii încordați prin efectuarea unor mișcări de tracțiune și extruziune. Stimularea musculaturii ajută la recuperarea elasticității fibrelor. Brațul robotic de masaj aplică mișcări specifice pentru a detensiona fiecare mușchi în parte.

Rezultate oficiale parțiale BEC după numărarea a 99% din voturi. Ce procent are Viorica Dăncilă
Recomandări

Rezultate oficiale parțiale BEC după numărarea a 99% din voturi. Ce procent are Viorica Dăncilă

Funcția de balansare –  Stimularea vertebrelor și a ligamentelor

Vertebrele și ligamentele sunt părți sensibile ale corpului uman, iar orice presiune aplicată greșit asupra lor poate avea repercusiuni grave. Funcția de balansare a scaunului de masaj este inspirată din tehnicile speciale de masaj natural și ajustează mișcări înainte-înapoi de-a lungul coloanei vertebrale, cu stimularea fiecărei vertebre și a fiecărui ligament. Astfel, coloana este așezată într-o poziție corectă progresiv, din aproape în aproape, cu atingerea fiecărui nerv, în condiții optime de circulație sangvină.

Masajul pentru picioare elimină oboseala

Partea inferioară a fotoliilor de masaj performante este dedicată picioarelor care resimt întreaga greutate a corpului după o zi de activitate. Pernele de masaj pentru gambe și rolele de masaj pentru talpă îmbină răsfățul unui masaj de relaxare cu acțiunea terapeutică de detensionare și recuperare. Masajul aplicat picioarelor prin presiune elimină oboseala și atenuează senzația de durere.

Cele 10 județe în care Viorica Dăncilă a câștigat în fața lui Iohannis
Recomandări

Cele 10 județe în care Viorica Dăncilă a câștigat în fața lui Iohannis

Masaj cu brațe mecanice pentru relaxarea umerilor

Postura incorectă influențează negativ forma umerilor. Dincolo de poziția estetică nefirească, umerii căzuți înseamnă disconfort și sensibilitate la durere. Tehnologiile 2D, 3D sau 4D au fost aplicate cu succes și în confecționarea scaunelor și a fotoliilor de masaj. Mișcările brațului mecanic inspirate de aceste principii ajută la detensionarea și la relaxarea umerilor, contribuind la recuperarea poziției corecte a corpului.

Instalarea unui fotoliu personal de masaj acasă sau la birou te ajută să beneficiezi de o ședință de relaxare și recuperare, fără a fi nevoit să te deplasezi la un salon specializat sau să apelezi la serviciile unui profesionist.

Investiția într-un aparat de calitate va fi recuperată prin economisirea taxelor ședințelor periodice și recuperarea timpului pierdut pe drum sau pentru realizarea unor programări. Cele mai diverse funcții ale scaunelor de masaj asigură tratamentul fiecărei părți a corpului, pentru a beneficia de îmbunătățirea circulației sangvine și de relaxarea mușchilor.

Close
Închide
  Close