În general, șemineele reprezintă o investiție inteligentă, pentru că acestea asigură confort termic și sunt și elemente puternice de decor. O casă cu un șemineu este mai primitoare și chiar mai confortabilă, pentru că nimic nu se compară cu momentele pe care le petreci în fața unui semineu pe lemne, cu familia și prietenii, admirând focul și sorbind dintr-o ceașcă de ceai.

Iar tu poți crea asemenea momente alături de copii, iar mai târziu alături de nepoți chiar, pentru că șemineele Hoxter sunt produse care au utilitate pe viață. Construcția este bine realizată, din materiale de înaltă calitate și rezistente.

PeFoc.ro este magazinul online care pune la dispoziție o gamă largă de focare Hoxter. Este normal să te întrebi de ce este tocmai un focar Hoxter unul care garantează utilitate pe viață sau cu ce se diferențiază acesta de celelalte focare.

Principiul pe care se bazează această companie este acela de a crea produse de calitate, cu valoare permanentă, și nu de a urma niște trend-uri care vin și pleacă ușor. Unul dintre aceste trend-uri, care pare că a și prins amploare, este semineu gazeificare, dar, din câte spun șpecialiștii, este un produs foarte rar și foarte scump. Pe site-ul PeFoc.ro găsești mai multe informații despre acest subiect.

Focarele Hoxter, odată construite, sunt testate în propriul laborator și la final se măsoară și noxele emise, pentru a fi siguri că nu este depășită limita de noxe admise. În acest fel, compania oferă încredere și siguranță utilizatorilor. De asemenea, Hoxter se mândrește cu soluții inovatoare ce contribuie la dezvoltarea acestui sector al industriei.

Filmul descinderii polițiștilor în casa soției politicianului PNL asociat cu clanurile interlope. Adevăratele imagini
Recomandări

Filmul descinderii polițiștilor în casa soției politicianului PNL asociat cu clanurile interlope. Adevăratele imagini

 

Vopseaua specială folosită la focarele Hoxter rexistă în timp la zgărâieturi, lovituri mecanice și alti factori externi. În plus, aceasta nu emană fum sau miros neplăcut la primele arderi, pentru că se usucă la temperatura camerei.

Oțelul de tip P265 GH este folosit la construirea focarelor Hoxter tocmai pentru că este rezistent la temperaturi ridicate. Acest tip de oțel este folosit și în producția conductelor de presiune ce funcționează la temperaturi mari. Mai mult, focarele căptușite cu șamotă asigură eficiența procesului de ardere și menținerea temperaturii pentru un timp mai îndelungat.

Hoxter acordă multă atenție întreținerii focarelor, realizând modele cu uși de acces în interiorul focarului, pentru ca atunci când este nevoie să se intervină asupra sistemului de admisie, contragreutăților, sistemului de glisare a ușii, să nu fie necesară intervenția asupra construcției șemineului.

Un șemineu premium marca Hoxter nu trebuie să lipsească din locuința ta dacă și pentru tine calitatea primează. Iar dacă nu îți dorești neapărat un șemineu pe lemne, intră pe site-ul PeFoc.ro și alege un termoșemineu, o sobă șemineu sau un șemineu decorativ din modele disponibile pe site, precum și accesorii semineu, pentru o bună întreținere a acestei „bijuterii” din casa ta.

Ilie Năstase i-a dezvăluit porecla lui Țiriac: „Așa îi zic copiii mei”
GSP.RO

Ilie Năstase i-a dezvăluit porecla lui Țiriac: „Așa îi zic copiii mei”

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală
HOROSCOP

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală