Mergi direct la conținut »
Sărbătorește Anul Nou în Israel, într-un circuit de 8 zile (PUBLICITATE)

Israel, una dintre cele mai apreciate destinații din lume datorită turismului ecumenic, poate fi explorată pe toată perioada anului, chiar și cu prilejul sărbătorilor de iarnă când se desfășoară o mulțime de evenimente culturale interesante.

Cele mai bune planuri de vacanță sunt cele făcute din timp, iar Europa Travel vine cu o ofertă de nerefuzat – un circuit în Israel de Revelion, prin care vei avea ocazia să faci turul celor mai importante situri religioase, să explorezi orașe cosmopolite cu plaje idilice și să plutești în cele mai sărate ape de pe pământ.

Rezervă acum turul 8 zile și profită de tariful special de la 476 euro/persoană, dar și de bonusul ce constă în Cina Festivă de Revelion – valabil până la 31 iulie, în limita locurilor disponibile!

Turul orașelor religioase

În acest circuit de Revelion în Israel vei face turul orașelor menționate în Biblie, începând cu Ierusalim – Orașul Păcii și capitala celor trei mari religii monoteiste. Pătrunde în Cetatea Sfântă prin poarta Sfântul Ștefan și parcurge la pas Via Dolorosa, drumul cu cele 14 opriri până la Biserica Sfântului Mormânt – cel mai sacru loc pentru creștini. Urcă pe Muntele Măslinilor pentru a te regăsi în Biserica Tatăl Nostru, și pe Muntele Sion unde se află Foișorul Cina cea de Taină. Vei mai descoperi în Ierusalim și Zidul Plângerii – unde evreii strecoară între crăpături bilete cu rugăciuni și dorințe și Cupola Stâncii – cel mai vechi monument islamic.

Pornește în pelerinaj în Betleem – Casa Pâinii, pentru a vizita Biserica Nașterii Domnului, alături de Peștera Laptelui – unde se spune că s-ar fi ascuns Sfânta Familie, după ce Irod a ordonat uciderea tuturor pruncilor. În Nazaret vei face o plimbare în centrul vechi dominat de Biserica Bunei Vestiri, ce a fost ridicată deasupra grotei unde Fecioara Maria a primit vestea că-l va naște pe Fiul Domnului, ce a fost adusă de Arhanghelul Gavriil.

Rportaj video într-un loc miraculos! Reporterul Libertatea Andreea Archip a fost pe platourile înalte din Kenya, acolo unde un român antrenează atleții care domină sportul lumii
Recomandări

Rportaj video într-un loc miraculos! Reporterul Libertatea Andreea Archip a fost pe platourile înalte din Kenya, acolo unde un român antrenează atleții care domină sportul lumii

Pe urmele minunilor săvârșite de Hristos

Circuitul de la Europa Travel te poartă opțional spre locurile pe unde Isus a săvârșit vindecări sau a înfăptuit minuni. Pornește pe traseul Yardenit, Capernaum, Cana Galieei, pentru a te scufunda în apele sfinte ale Iordanului acolo unde s-a desfățurat Botezul Domnului. Urcă pe Muntele Fericirilor – aici a predicat Hristos despre fericiri, și vizitează Casa Sfinților Petru și Andrei. Continuă cu Tabgha, un loc legat de înmulțirea peștilor și pâinilor, iar apoi îndreaptă-te spre Casa Nunții și Biserica Minunii, acolo unde a fost transformată apa în vin.

Campania electorală a demarat cu un val de postări fake-news. Lideri PSD promovează mesaje false
Recomandări

Campania electorală a demarat cu un val de postări fake-news. Lideri PSD promovează mesaje false

Mai poți vizita Cezareea, importantul centru al creștinătății, Ierihon, cel mai vechi oraș din lume, Masada, cu falnica cetate unde iudeii au rezistat eroic în fața romanilor, și Qumran, acolo unde au fost descoperite cele mai enigmatice Manuscrise de la Marea Neagră.

Cele mai cosmopolite locuri

O călătorie în Israel nu înseamnă doar experiențe spirituale, dar și momente relaxante pe plaje de vis. Începe cu explorarea Tel Aviv-ului, cel mai cosmopolit dintre orașele țării, renumit pentru numeroasele sale clădiri în stil bauhaus, pentru viața de noapte fulminantă din zona promenadei și plajele idilice de la Mediterană. Simbolul locului este cetatea Jaffa, cea mai romantică și veche arie a orașului.

Haifa, splendidul oraș-port de la Mediterană, te așteaptă cu impresionantul Templu Bahai, monument UNESCO, înconjurat de superbele grădini terasate, întinse pe Muntele Carmel. Opțional poți face o excursie în Eilat, perla de la Marea Roșie, unde vei face o pauză de la istorie și religie, într-un cadru exotic cu plaje albe și golfuri turcoaz.

de Mădălina Isar

Sursa foto: pixabay.com

Oferte Circuit Revelion Israel – tarife de la 476 euro/persoana, 7 nopti de cazare in Betleem la hotel 4*, cu mic dejun si cina, transport avion, tururi cu autocar conform programului, ghid local, excursia la Ein Karem si vizita la  Biserica Sf. Ioan Botezatorul. *Bonus: Cina Festiva de Anul Nou, valabil pana la 31 iulie. Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

Close
Închide
  Close