MENIU CAUTĂ
02 Apr. 2017 12:25

Scorpionii au una din cele mai grele primăveri din viața lor

Distribuie

 

Scorpionii au toate motivele să-și dorească să treacă odată primăvara și să vină vara, fiindcă martie, aprilie și mai sunt luni în care trec adevărate teste în mai toate domeniile.

Nativii acestei zodii au probleme la serviciu, cu sănătatea, ba chiar și cu finanțele, numai în plan sentimental fiind un pic mai liniște.

Conform specialistului Libertății în astrologie, Scorpionii se pot confrunta cu schimbări de natură profesională, inclusiv cu pierderea unei poziții, pe care abia în mai s-ar putea mobiliza ca s-o recâștige. Iar lupta pentru recâștigarea postului va fi grea și de durată.

În același timp cu probemele de la muncă – sau ca o consecință a acestora și a stresului generat de ele – se pot declanșa și unele de sănătate: cronicizarea unor afecțiuni deja instalate. Complicațiile vor fi semnificative.

Ca o încununare nefericită a problemelor de mai sus vor fi cele financiare, fiindcă starea de sănătate poate genera cheltuieli importante. Acest lucru va destabiliza serios bugetul întregii familii.

Citește și: Previziuni astrologice pentru perioada 1 – 7 aprilie 2017 | Marele Benefic e retrograd și primește opoziții și cuadraturi

Citește mai multe despre Horoscop pe Libertatea.

Comentarii