Mergi direct la conținut »
Top locuri de văzut în Kusadasi. Escapadă estivală cu numai 139 euro! (PUBLICITATE)

Dacă ești în căutare de relaxare, dornic de experiențe pline de adrenalină sau chiar din contră, ești pasionat de istorie, Kusadasi este destinația perfectă pentru vacanța de vară. Orașul turcesc de pe coasta Mării Egee te așteaptă cu plaje generoase, parcuri naturale și acvatice, dar și cu numeroase bijuterii arhitecturale.

Plănuiești o escapadă în Kusadasi pentru această vară? Poți rezerva acum un sejur de 6 nopți cu all inclusive și transport cu autocar, la tarife accesibile începând cu 139 euro/persoană, de la Europa Travel!

Insula Porumbelului

Bate la pas centrul orașului Kusadasi și pierde-te pe străduțele lăturalnice până în zona cosmopolitului port, unde în zona sa de vest vei găsi un dig îngust ce te conduce către simbolul locului: Insula Porumbelului.

Mica peninsulă găzduiește o veche fortăreață bizantină care a fost ocupată de pirații otomani și folosită ca loc unde își depozitau armele. Pentru o lungă perioadă de vreme cetatea a fost părăsită și luată cu asalt de porumbei și pescăruși, de unde și numele său. Astăzi, Pigeon Island este un loc cochet ce găzduiește câteva terase și o grădină luxuriantă perfectă pentru zilele toride de vară.

Parcul Acvatic Aqualand

Dacă călătorești alături de cei mici sau ești dornic de distracții pe tobogane, Europa Travel îți propune o zi petrecută în cel mai popular parc acvativ din Kusadasi – Aqualand. Parcul dispune de cele mai tari tobogane așa că poți să aluneci pe slide-uri lungi, să cobori pe ”pâlnie” fix în râul leneș sau să te aventurezi pe toboganul tip kamikaze ce te răsucește ca într-o tornadă. Sunt numeroase piscine cu adâncime progresivă, inclusiv o piscină cu valuri și mai multe jacuzzi-uri, zone dedicate copiilor cu tobogane și o arie dedicată relaxării la plajă. În plus, poți înota cu delfinii sau să asiști la spectacole cu lei de mare.

Long Beach

Kusadasi este o destinație perfectă pentru plajă, iar Long Beach este cea mai mare dintre zonele de coastă ale orașului. Fâșia de nisip, premiată cu ”Steag Albastru”, nu se aglomerează nici măcar în sezonul de vârf, așa că îți vei găsi cu siguranță locul ideal unde să te răsfeți la soare. Tot pentru relaxare îți recomandăm și o croazieră, opțional de la Europa Travel, ce îți dezvăluie coasta Golfului Izmir și include câteva opri pentru baie în cele mai cristaline ape.

Parcul Național din Dilek

Pentru experiențe memorabile, mai ales dacă ești iubitor de drumeții, poți descoperi Parcul Dilek, o arie protejată ce se întinde pe aproape 11 ha, între mare și munte, cuprinzând ultimele plaje sălbatice și drumuri șerpuitoare presărate cu cascade și izvoare cristaline. De pe colinele luxuriante ale parcului Milli ai cele mai bune priveliști asupra Insulei grecești Samos.

Efes

La 15 de kilometri de Kusadasi, se întinde unul dintre cele mai importante situri arheologice din vestul Turciei – Efes, un vechi oraș elen ce găzduia una dintre cele 7 minuni ale lumii antice. După ce admiri ruinele Templului Artemis te poți îndrepta spre Biblioteca lui Celsus, a treia cea mai mare și importantă bibliotecă antică a lumii, continuând apoi cu vizitarea Casei Fecioarei, unde poți strecura bilețele cu rugăsiuni sau dorințe, între crăpăturile zidurilor.

 

De Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com

Oferta Speciala Sejur Kusadasi

Hotel My Aegean Star 4* – Long Beach – tarife de la 139 euro/persoana, 6 nopti de cazare cu all inclusive, transport autocar, asistenta turistica. Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

 

 
 
Close
Close
Închide