MENIU CAUTĂ

Tricoul personalizat este piesa vestimentara cheie din garderoba tuturor?

Distribuie

Sezonul de toamna dă startul evenimentelor mondene, lansărilor de produse, sărbătorilor, balurilor și celor mai tari petreceri din an. Știm cu toții ca ținuta este foarte importanta deoarece în acest mod de exprimam personalitatea și creativitatea. 

Vremea rochiilor clasice a apus de mult timp. Direcția modei se schimba drastic, accentul se pune pe comoditate și elementul statement, care sa scoată în lumina toată compoziția stilistica.

Pentru ocaziile în care vrei să arați impecabil şi să te simţi confortabil în acelaşi timp, trebuie sa alegi tricouri personalizate cu mesaj funny, puternic sau design inedit.

Un mesaj bine ales pe tricou poate fi accesoriul de care ai nevoie pentru a da viaţă unei ţinute, deoarece poţi transmite sentimente puternice fără să scoţi un cuvânt iar generaţia noua este despre a transmite emoţii şi mesaje cu impact.

Combinaţia dintre piesele basic cu cele sofisticate este deja renumită în zona stilistică pe care se pune cel mai mare accent acum, cea de Street Style. Poţi crea un contrast între piesele couture şi cele casual pentru un efect inedit. Pentru a păstra o notă glam, fiind vorba de o petrecere, alege un tricou personalizat cu mesaje chic sau funny.

Dacă eşti adepta culorii în ţinute, variantele sunt infinite. Un tricou personalizat în nuanțe de roşu sau roz poate fi vedeta serii, îl poţi găsi pe tshirt-factory.ro.

Într-o garderobă cu adevărat iconică nu pot lipsi celebrii blue jeans şi tricoul reinterpretat în diferite forme sau culori, pe care îi poţi asorta în funcţie de momentul zilei sau eveniment, fiind de asemenea și o investiţie inteligentă.

Îndrăzneşte să fii creativă şi să descoperi o altă latură a celei mai versatile şi purtate piese vestimentare, tricoul!

Copywriter: Cristina Stroiu

Comentarii