Între 9 iunie, după ora 0.45, și zorii zilei de 11 iunie, Racii vor prefera să vorbească mai puțin și să analizeze mai mult, negrăbindu-se să emită judecăți de valoare; răspunsul pe care vor trebui să-l dea unor oferte și propuneri va fi cântărit cu grijă, eventual în urma unei documentări temeinice.

Pe 9 iunie, Venus va intra în zodia Gemenilor și, până pe 3 iulie a.c., Gemenii vor putea resimți influența ei în planul interiorității și poate că, uneori, nu vor ști cărui eveniment i se datorează perioada de calm interior și capacitatea de a se detașa de factorii de stres care, altădată, îi chinuiau.

Între 11 iunie, după ora 3.29, și dimineața zilei de 13 iunie, tendința de a ignora sau minimaliza provocările familiale și activitățile curente pe fondul solicitărilor personale și parteneriale care se vor manifesta între 9 și 11 iunie, pe fondul celor șase opoziții la grad perfect pe axa Rac/Capricorn, care vor (re)aduce în prim-planul existenței lor chestiuni esențiale, dar greu de controlat și, cu atât mai puțin, de rezolvat.

Între 13 iunie, după ora 7.03, și 14 iunie, răstimp încărcat de sentimente trăite cu maximă intensitate, de contradicții și frământări afective ori de preocupări și responsabilități materne/paterne.

Intensificarea solicitărilor organice în răstimpul 9 – 11 iunie, pe fondul unui important aspect astral care nu s-a mai realizat pe axa Gemeni/Săgetător, între Soare și Jupiter, de doisprezece ani. Momentul se poate reflecta în chip dizarmonic la locul de muncă (relațiile interumane, decizii luate de șefi).

Citește previziunile Uraniei pentru toate zodiile

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte
GSP.RO

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile
HOROSCOP

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile