MENIU CAUTĂ

Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Scorpion pentru perioada 8-14 iunie 2019

Distribuie

Între 8 și 9 iunie noaptea, dorință intensă de a răzbi într-o direcție profesională, de a avea succes, de a se impune. Între 9 iunie, după ora 00:45', și zorii zilei de 11 iunie, relații sociale în care primează latura practică: nevoia de cooperare, apartenența la un grup în care nativul se regăsește pentru că se identifică prin interesele comune.

Pe 9 iunie, Venus va intra în zodia Gemenilor și se va plasa în tranzit prin casa a VIII-a în care va rămâne până pe 3 iulie a. c. Scorpionii vor avea șansa temperării stării lor de spirit răscolite de evenimente și a refacerii personale prin idei, viziuni și abordări noi. Noroc la gesturi de „amabilitate” financiară utile și necesare, din partea un persoane sau instituții, chiar dacă ele se vor prezenta la un nivel modic sau modest.

Între 9 și 11 iunie, pe fondul unui aspect astral care se petrece o dată a doisprezece ani, nativii ar trebui să fie atenți la contextul legal, juridic, moral și nu doar la cel financiar care poate altera sau vicia (prin constrângere sau superficialitate) rezolvarea respectivei chestiuni. Între 11 iunie, după ora 03:29, și dimineața zilei de 13 iunie, secvență confortabilă pentru starea de sănătate a Scorpionilor.

Între 13 iunie, după ora 07:03, și 14 iunie, Luna se va afla în tranzit prin semnul lor zodiacal și le va fi un aliat puternic care va contribui la aprofundarea unor motivații și la radicalizarea unor atitudini, mai ales dacă, până acum, au avut îndoieli.

Întreaga săptămână viitoare se va manifesta influența unor opoziții pe axa Rac/Capricorn care se vor revărsa asupra celor două case ale comunicării, ale deplasărilor și ale învățăturii. Nota generală este de dificultăți, mai mari sau mai mici, mai ușor sau mai greu de trecut, care vor evidenția însă limitele personale asupra cărora Scorpionii ar trebui să mediteze în vederea eliminării sau corectării lor.

Citește previziunile Uraniei pentru toate zodiile

Citește mai multe despre Urania, Horoscop și scorpion pe Libertatea.

Comentarii