MENIU CAUTĂ

Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Fecioară pentru perioada 11-17 mai 2019 | Video Uranissima

Distribuie

Între 11 și 12 mai după-amiaza, moment mai puțin semnificativ. Între 12 mai, după ora 19.22, și seara zilei de 14 mai, Luna va traversa semnul Fecioarei, dându-le nativilor care aparțin acestui semn zodiacal un spor de echilibru, de stabilitate psihică și fizică, disponibilitatea de a verifica, de a controla și a se concentra pe detalii în diferitele sectoare de viață și activitate.

Între 14 mai, după ora 21.51, și începutul zilei de 17 mai, preocupări, nu toate concretizate, privitoare la nevoia de a găsi soluții financiare alternative veniturilor rezultate din salariu. Pe 15 mai, Venus va intra în zodia Taurului și va contribui la abordarea pragmatică și inspirată a capacității lor de muncă și evoluție profesională, nativii arătându-se dispuși să progreseze prin învățare metodică, practică riguroasă și meticuloasă.

Nota generală este de temeinicie și de consolidare pe termen lung. Uneori însă, mai ales în cazul celor care sunt deja afirmați într-o direcție de activitate, Fecioarele pot avea o șansă nebănuită. O astfel de situație s-ar putea petrece în preajma zilei de 17 mai. Pe 16 mai, Marte va intra în zodia Racului și va tranzita sectorul relațiilor de prietenie până pe 2 iulie a.c.

Contextul introduce rezerve și atitudini mai crispate timp de două-trei săptămâni de acum încolo, dar devine mai conflictual și mai strident între 13 iunie-2 iulie a.c., pe fondul unei viguroase opoziții cu planeta Saturn și cu Nodul Sud al Lunii.

De asemenea, noul context astral va implica și relațiile afective care vor trece prin stări de spirit și comportamente extreme: înflăcărare, entuziasm, urmate de dezamăgire, dezinteres, uneori chiar de repulsie față de o persoană sau de revoltă față de o situație trăită. Din 17 mai, după ora 0.26, atitudine bănuitoare, de neîncredere față de ceea ce aud (știri, informații, relatări).

Citește mai multe despre Urania, Horoscop și previziuni zodii pe Libertatea.

Comentarii