Mergi direct la conținut »
Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Leu pentru perioada 11-17 mai 2019 | Video Uranissima
Horoscop Libertatea > Lifestyle > Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Leu pentru perioada 11-17 mai 2019 | Video Uranissima

Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Leu pentru perioada 11-17 mai 2019 | Video Uranissima

Între 11 și 12 mai după-amiaza, Luna va tranzita zodia Leului și le va da nativilor influxuri utile sectorului casei I: energie, voință, ambiție, forță fizică și, mai ales, psihică. Între 12 mai, după ora 19.22, și seara zilei de 14 mai, nevoia de a administra cu grijă banii obținuți din salarii și, mai ales, de a interveni, în chip avantajos lor, în derularea unor contracte.

Uneori, această situație s-ar putea manifesta fără ca Leii să fi făcut un demers anume în această privință, ea fiind rezultatul unor condiții exterioare, imperios necesare, cărora ei trebuie să le dea curs. E de reținut că presiunea care s-ar putea exercita asupra lor cu privire la acceptarea noilor condiții va fi cu atât mai intensă și mai deranjantă, cu cât Marte (care va intra pe 16 mai în zodia Racului) se va apropia de opoziția cu Saturn și Nodul Sud (care va avea loc la jumătatea lunii iunie) în tranzit prin casa a VI-a.

Între 14 mai, după ora 21.51, și începutul zilei de 17 mai, tentative de a negocia, de a atenua niște asperități relaționale, de a compensa niște relații oficiale prin amabilitate și diplomație. Pe 15 mai, planeta Venus va intra în zodia Taurului și va marca, până pe 9 iunie a.c., în chip favorabil, sectorul înălțării în rang, al funcției, al puterii, al imaginii publice.

Din 17 mai, după ora 0.26, îngrijorări familiale și domestice. Scorpionii vor simți tot mai puternic dorința de a se afirma, de a se fixa într-un proiect socio-profesional și de a onora provocările existențiale ori de a face o breșă în hățișul de blocaje care funcționează de ceva vreme.

Sfârșitul săptămânii introduce o notă accentuată de oboseală sau de limitare fizică, fiziologică, în timp ce în planul vieții publice sau al exercitării meseriei, ei pot primi oferte și soluții demne de interes, oneste și stabile, dar care, pentru a fi onorate, vor necesita mult efort: un fel de “a se înhăma la greu”.

Close
Închide
  Close