Între 14 mai, după ora 21:51′, și începutul zilei de 17 mai, Săgetătorii vor avea mai avea chef să-și piardă timpul cu unii prieteni: moment al individualismului sau al dorinței nativilor de a se distra pe cont propriu, fără să fie nevoiți să țină cont de intențiile unor grupuri și coterii apropiate lor.

Pe 15 mai, Venus va intra în zodia Taurului, ceea ce va reprezenta un factor astral bun, chiar foarte bun, dacă ne referim la sectorul sănătății, pe care îl va tranzita până pe 9 iunie a. c. Astfel, anticipăm că Săgetătorii vor avea posibilitatea să se refacă repede după o afecțiune, un accident, o intervenție chirurgicală.

Nota generală a viitoarelor săptămâni va fi de stabilitate și rezistență organică. Posibilă surpriză și eveniment neașteptat la locul de muncă ori în legătură cu activitatea profesională care deschide o perspectivă nou pentru afirmarea nativilor chiar dacă ea nu va fi dublată, neapărat, și de un câștig material.

Pe 16 mai, Marte va intra în zodia Racului și își va exercita influența asupra sectorului banilor, bunurilor și serviciilor înlesnite de persoane particulare sau de instituții în beneficiul nativilor. Nota generală este de efort pentru a se debloca niște bani sau a se crea conjunctura favorabilă unei lămuriri patrimoniale doar că, atenție, din 13 iunie a.c, tranzitul nu va mai fi unul prietenos ci, dimpotrivă, unul care va amplifica ostilitățile, limitele și blocajele.

Din 17 mai, după ora 00:26′, univers tulburat de amintiri neplăcute, stări de spirit marcate de revoltă, mânie și, implicit, de dorința de revanșă.

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter
GSP.RO

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter

Horoscop 28 ianuarie 2020. Capricornii au destule probleme urgente de rezolvat
HOROSCOP

Horoscop 28 ianuarie 2020. Capricornii au destule probleme urgente de rezolvat