Mergi direct la conținut »
Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Taur pentru perioada 11-17 mai 2019 | Video Uranissima
Horoscop Libertatea > Lifestyle > Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Taur pentru perioada 11-17 mai 2019 | Video Uranissima

Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Taur pentru perioada 11-17 mai 2019 | Video Uranissima

Săptămână intensă cu o viguroasă susținere astrală pentru trup și suflet. Între 11 și 12 mai după-amiaza, atitudine fermă în legătură cu treburile familiale, atât cele concrete, practice, cât și în planul relațiilor dintre nativi și părinți. Între 12 mai, după ora 19.22, și seara zilei de 14 mai, echilibru afectiv, detașare sau evitare a stărilor sufletești costisitoare.

Concentrare pe chestiunile de conștiință, de mentalitate sau pe analiza lucidă a opțiunilor mai vechi, care nu mai sunt în concordanță acum cu realitatea pe care o trăiesc. Nevoia de consolidare interioară, efort de luciditate și metodă. Între 14 mai, după ora 21.51, și începutul zilei de 17 mai, relații ambigui la locul de muncă.

Stare de spirit fluctuantă în funcție de provocările cotidiene. Pe 15 mai, Venus va intra în zodia Taurului și va începe să tranziteze casa I a personalității acestor native, care vor avea de partea lor, până pe 9 iunie a. c., Micul Benefic în principalul sector astral al cerului lor de naștere.

Pe 16 mai, Marte își va începe tranzitul prin zodia Racului. Până pe 2 iulie a.c., Marte își va pune amprenta pe sectorul comunicării (învățare, dialoguri, studii, deplasări, relații cu frații și cunoscuții ocazionali) și va introduce un factor util de acumulare a informațiilor, dar, totodată, va pune într-o ecuație dificilă multe idei, convingeri, idealuri și determinări personale vechi de paisprezece sau chiar de douăzecișiopt – treizeci de ani, ceea ce i-ar putea conduce spre o criză de conștiință și la decizii majore.

Din 17 mai, după ora 0.26, relații parteneriale stinghere, dificile, marcate de neîncredere sau de ostilitatea celor alături de care trăiesc sau cu care desfășoară activități comune. Posibilă tendință de păcălire a nativilor, dar și posibilă surpriză, încercare sau provocare, în preajma zilei de 17 mai, de care Taurii trebuie să țină cont și pe care trebuie să o evalueze corect.

 

Close
Închide
  Close