MENIU CAUTĂ
13 Ian. 2018 21:00

Ce șanse ai să te căsătorești în 2018? Astrologul Libertății ne spune ce zodii ajung la altar anul acesta

Distribuie

Ce șanse ai să te căsătorești în 2018? Astrologul Libertatea, Elena Bunescu, care ne-a dezvăluit cum vom sta cu dragostea, banii, cariera și sănătatea în 2018, ne spune acum și ce nativi ar putea să-și oficializeze relațiile anul acesta.

Leii ar putea lua decizia de a merge la altar până la sfârșitul anului, la fel Fecioarele, care riscă însă să intre într-o căsnicie strâmbă, în care de la unul dintre parteneri se așteaptă mai mult decât poate oferi. Cel puțin patru zodii – Gemeni, Săgetător, Capricorn și Pești – ar face bine să amâne planurile până în 2019, care va fi un an mai bun pentru cununii, iar Berbecilor le este recomandat să nu fixeze data nunții în octombrie sau noiembrie, când astrele nu sunt deloc favorabile unei astfel de uniuni. Desigur, trebuie evitate și perioadele când nu se fac nunți pentru că o nu permit rânduielile bisericești.

Berbec

Preocuparea ta principală, de-a lungul întregului an 2018, va fi legată de buna administrare a resurselor, de orice fel ar fi acestea – bani, timp, relații. Nu ai dispoziția necesară ca să faci planuri de căsătorie, așa că acestea, dacă au făcut subiectul discuției dintre tine și partenerul de cuplu, la un moment dat, vor fi amânate pentru alte vremuri, mai bune. Dacă, totuși, sub impulsul momentului, îți vine sau vă vine cheful să vă uniți destinele, țineți cont că nu sunt recomandate căsătoriile în lunile octombrie și noiembrie, în cazul Berbecilor.

Taur

Este un an în care vei simți nevoia acută să te asociezi cu persoanele cu care descoperi că ai afinități, dar și să te separi de oricine nu acceptă să te sprijine la bine și la rău. Ești, cumva, când la o extremă, când la cealaltă. În acest context, se poate vorbi despre o căsătorie decisă pe un fond negativ sau în condiții greu de acceptat. Ar fi bine să nu iei astfel de decizii în momente în care te simți cuprins de pesimism, pentru că te vei trezi ulterior într-o situație dificilă, din care se va dovedi că e foarte greu să ieși și nu fără consecințe neplăcute…

Ce șanse ai să te căsătorești în 2018? Patru zodii ar face bine să amâne planurile de nuntă pentru anul viitor

Gemeni

Ești într-o perioadă de consolidare a relațiilor pe care le-ai adus pe făgașul dorit de tine, după ce-ai depus numeroase eforturi în acest sens, dar și de explorare a noilor posibilități. Până în august, ți-ai putea pune în pericol relația de cuplu, cedând în fața unor ispite, care vor lua chipul unor persoane dispuse să te ajute în situațiile cele mai grele, pretinzând, fals, că nu vor nimic la schimb. Dacă vei începe o idilă cu cineva de la serviciu sau cu cineva cu care colaborezi prin intermediul jobului, sunt șanse ca această relație să se oficializeze în 2019.

Rac

Nici nu simți nevoia să te căsătorești, nici nu se recomandă să faci acest pas, cel puțin până în luna august. Tot anul vei avea de înfruntat adevăruri care ți-au fost ascunse sau pe care nu ai vrut tu să le vezi, privitoare la relația de cuplu actuală sau la ceea ce implică o relație de cuplu, în general. Sunt adevăruri pe care este necesar să le cunoști, chiar dacă uneori se dovedesc destul de dureroase. În 2018 vei trece printr-o lungă perioadă de maturizare, iar cel sau cea care îți va fi alături va rămâne lângă tine mult timp de acum încolo.

Leu

În 2018 dai dovadă de un egoism bun pentru tine – în domeniul sentimental, cel puțin. Decizi că tu contezi mai mult decât alții, te pui pe primul plan, iar asocierile și parteneriatele vor fi modelate după preferințele și alegerile tale, mai mult decât altădată. Dacă ești sincer cu tine, vei face cele mai bune alegeri. Dacă ești prea plin de tine, vei face alegeri proaste, iar consecințele nu vor întârzia să apară și vor fi extrem de neplăcute. Nu este exclusă o căsătorie sau decizia de a te implica într-o relație serioasă, de lungă durată.

Fecioară

Orice căsătorie care se oficializează în acest an va fi marcată, în cazul nativilor din Fecioară, de autoiluzionare, ceea ce poate duce la o idealizare excesivă a partenerului. Dacă persoana idealizată se va dovedi demnă de un astfel de statut, toate lucrurile vor merge bine, dacă nu, măștile vor cădea la un moment dat, iar lucrurile se vor strica iremediabil, ducând, într-un final, la o despărțire urâtă și la resentimente. Te atrage irezistibil, cel puțin până în luna august, orice persoană capabilă să-ți arate căldură sufletească.

Balanță

Până la primăvară, ar trebui să știi precis, după toate furtunile prin care ai trecut în ultimii ani în domeniul sentimental, cu cine mergi mai departe și în ce condiții. Sfaturile și recomandările prietenilor sunt importante, dar nu trebuie să înlocuiască propriile convingeri, păreri și decizii. Și situația din familie va trece prin transformări succesive, așa că nu ai de ce să te aștepți la prea mult sprijin din partea apropiaților. Așadar: dacă iei hotărârea de a te căsători, asigură-te că o iei în cunoștință de cauză și că persoana aleasă este chiar jumătatea ta!

Scorpion

Trăiești intens în 2018 și treci prin foarte multe momente importante, iar caruselul sentimental te poate purta de la o căsătorie atent planificată până la o separare din motive care doar ție îți vor fi clare. Nimic nu este exclus anul acesta. În cazul fericit în care vei alege să mergi la altar cu iubitul sau cu iubita ta, evită să stabilești nunta la toamnă, mai ales în lunile octombrie și noiembrie, ca să eviți o serie de complicații nedorite, care ar putea umbri evenimentul și ar putea ridica semne de întrebare asupra deciziei de a te căsători.

Săgetător

Până la primăvară, ar trebui să îți devină clar ce sentimente te apropie de anumite persoane și de ce vei prefera să te îndepărtezi de anumiți oameni. Ești atât de preocupat de trierea prietenilor și cunoștințelor, încât căsătoria nu reprezintă o prioritate în noul an, din contră. Dacă, în mod neașteptat, îți va trece un astfel de gând prin minte sau vei discuta cu partenerul de cuplu despre oficializarea relației voastre, cel mai bine ar fi să amâni momentul cununiei pentru anul viitor. 2019 e un an mai bun pentru nunți, în cazul Săgetătorilor.

Capricorn

Nu prea îți va sta mintea la căsătorie și asta din motive întemeiate! Viața ta va fi traversată de furtuni de o intensitate cum nu ai mai cunoscut și în urma cărora vor rămâne în picioare doar relațiile care au o bază suficient de solidă. Este un proces care va dura câțiva ani, așa că nu ai motive să pui presiune pe tine și nici nu ar fi bine. 2018 este un an dificil, dar spre final, vei reuși să îți recapeți limpezimea în gândire și să iei cele mai bune decizii, mai ales că relațiile vor deveni principalul domeniu de interes, începând cu luna noiembrie. Așadar, mai așteaptă cu nunta!

Vărsător

Este un an foarte important pentru relațiile de orice fel, în special cea de cuplu. Până în noiembrie va trebui să iei o decizie clară, în forul tău interior, legată de soarta actualei relații de cuplu sau a uneia viitoare, pe care o vei descoperi în acest an sau pe care o construiești deja, în paralel cu cea oficială. Dacă iei decizia de a merge la altar, trebuie să-ți fie clar că o faci alături de un partener pe care să te poți baza, pentru că noul an aduce multă instabilitate în alte domenii ale vieții tale și ai nevoie de sprijin necondiționat.

Pești

2018 nu este un an favorabil căsătoriilor, în cazul nativilor Pești, ci relațiilor deja oficializate, mai ales celor în care au fost depășite etape importante de maturizare, iar partenerii formează o echipă sudată. Dacă te gândești la oficializarea relației sau visezi la așa ceva fără să dai glas dorinței din sufletul tău, ține cont de faptul că o căsnicie nu merge de la sine, alimentată doar de dragostea partenerilor; poate ai cu cine visa, ai cu cine face planuri de viitor, dar ai nevoie și ca persoana de lângă tine să te sprijine în tot ce faci cu fapta, nu doar cu vorba.


VIDEO/ Informații pe care orice părinte trebuie să le știe. Cum îți ferești copilul de pedofili

Loading...
Comentarii