Horoscop, marți, 11 iulie 2017. Balanțele sunt deranjate de solicitările celor dragi. Trebuie să dea dovadă de generozitate

11 iulie 2017 01:00

Horoscop 11 iulie 2017. Balanțele sunt deranjate de solicitările celor dragi. Trebuie să dea dovadă de generozitate

 Horoscop 11 iulie 2017 – Berbec

Poți să primești un sfat de mare valoare de la un prieten și să nu îl auzi, cum ar merita, pentru că nu aștepți să auzi ceva bun astăzi…

Horoscop 11 iulie 2017 – Taur

Comunicarea cu cei din familie se poate complica sau chiar întrerupe, din diverse motive care au la bază orgoliul, de ambele părți.

Horoscop 11 iulie 2017 – Gemeni

Deplasările scurte sau medii pot deveni stresante, din cauza unor evenimente neprevăzute și a grabei la care nu vrei să renunți cu nici un chip.

Horoscop 11 iulie 2017 – Rac

Te ocupi de plăți sau de repartizarea unor resurse în mod echitabil. Părerile tale pot fi corecte, dar vor genera tensiuni, dacă nu ceri și părerea celorlalți.

Horoscop 11 iulie 2017 – Leu

Poate să apară o situație de criză în cuplu pe care va trebui să o gestionezi cu mănuși, ca să nu ai bătăi de cap mai târziu, pe aceeași temă.

Horoscop 11 iulie 2017 – Fecioară

La muncă pot să apară unele probleme care să complice viața tuturor, dar cu ceva mai multă răbdare și cu multă bunăvoință, se vor rezolva toate.


Citește și: Caz medical bizar. A ajuns la spital cu durere de picior. Medicii l-au operat și i-au găsit 150 de…


Horoscop 11 iulie 2017 – Balanță

Este posibil să te supere unele dintre solicitările celor dragi. Poate că te așteptai să fie așa, dar tot ești neplăcut surprins. Soluțiile sunt simple și au la bază generozitatea.

Horoscop 11 iulie 2017 – Scorpion

Ai impresia că îți este negat rolul sau locul în familie și pregătești reacții corespunzătoare. Ar fi bine să confrunți aceste impresii cu realitatea, ca să vezi care e adevărul.

Horoscop 11 iulie 2017 – Săgetător

Deplasările programate pot evolua altfel decât te aștepți, dar vei reuși să te adaptezi din mers, dacă vei fi deschis la nou și dispus să faci concesii.

Horoscop 11 iulie 2017 – Capricorn

Există un subiect la ordinea zilei care poate inflama atmosfera și care are legătură cu cheltuielile sau orice alt fel de resurse pe care le administrezi tu.

Horoscop 11 iulie 2017 – Vărsător

De la tine trebuie să vină disponibilitatea de a dialoga frumos, cu mult calm, cu partenerul de cuplu sau cu orice altă persoană importantă, ca să detensionezi atmosfera.

Horoscop 11 iulie 2017 – Pești

La locul de muncă pot să apară solicitări pe care te vezi nevoit să le refuzi, din diverse motive, unul dintre ele fiind faptul că nu vrei să îți complici viața.


Urmărește și Horoscopul Uraniei, publicat în fiecare joi, EXCLUSIV pe Libertatea

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro