14 Ian. 2018 16:04

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 15-21 ianuarie 2018

Distribuie

Horoscop săptămânal, 15-21 ianuarie 2018. Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 15-21 ianuarie 2018, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Citește horoscopul săptămânal, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 15-21 ianuarie 2018, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal, 15-21 ianuarie 2018: BERBEC

Începutul acesta de săptămână este unul liniștit și fără prea multe evenimente care să te ia prin surprindere. Îți place să iei lucrurile cu calm. La birou încerci să nu pierzi din vedere niciun detaliu important. Din mai multe considerente, îți simți amenințată poziția. Pe la mijlocul săptămânii au loc câteva schimbări delicate, dar pozitive. Cu toate acestea, activitatea de la birou se află sub o atmosferă tensionată.

Horoscop săptămânal, 15-21 ianuarie 2018: TAUR

Dacă îți dorești cu adevărat să ai succes din punct de vedere profesional, ar fi bine ca mai întâi să îți setezi obiectivele. Definirea acestora este un lucru esențial. Familia și prietenii au încredere în capacitatea ta de a-ți construi cariera. Viața personală nu mai este o prioritate pentru tine. Relația pe care ai încheiat-o de curând ți-a lăsat urme adânci.

Horoscop săptămânal, 15-21 ianuarie 2018: GEMENI

Dacă tot vine vorba de relațiile din viața ta, astrele îți pregătesc pentru această săptămână doar provocări emoționale. Ești pusă din nou în postura de a alege. Deși ți se pare cel mai dificil lucru, reușești să faci alegerile corecte. Indiferent de tot ceea ce se zvonește la birou, tu îți păstrezi integritatea morală. Ziua de vineri se anunță provocatoare pentru tine.

Citește mai departe pe elle.ro

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop miercuri, 24 octombrie 2018. Gemenii au parte de o zi foarte dificilă
Loading...
Comentarii